Uitzendkrachten

Met een uitzendkracht heb flexibiliteit. Soms heb je een project die wat vertraging oploopt en heb je even een professional nodig die de juiste ondersteuning kan bieden op de juiste plaats. Of je nou werkt met piekseizoenen, tijdelijk flexibiliteit wilt of voor een lange periode een uitzendkracht zoekt, het kan allemaal! Progress ontzorgt maximaal: van het recruiten, interviewen, en voorstellen van kandidaten. Daarnaast dragen wij de werkgeversrisico’s zoals alle werkgeverslasten en loop je geen risico’s bij ziekte, uitval of ontslag.

Upload je vacature!

Heb jij op dit moment veel vacatures openstaan of ben je op zoek naar een uitzendkracht die jouw team in het bedrijf kan versterken? Upload eenvoudig hier je vacature. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste talent!

Upload je vacature
Uitzendkrachten gezocht

Waar betaal je voor?

Gemiddeld genomen zijn de kosten twee keer het bruto-uurloon van een uitzendkracht. Hieronder wordt beschreven waar de kosten uit bestaan:

 • Progress draagt de werkgeverslasten en werkgeversrisico’s. Wij betalen door bij ziekte;
 • Je kunt de opdracht stoppen wanneer jij dat wilt. De uitzendovereenkomst wordt beëindigd, wanneer de opdracht is afgelopen. Ook wanneer dit eerder is dan gepland;
 • Progress verzorgt het gehele wervings- en selectieproces. Zo verzorgen we onder andere een preselectie, gebaseerd op jouw behoeften. Daarnaast voeren we de sollicitatiegesprekken en verzorgen we ook de verloning;
 • Uitzendkrachten hebben wettelijk recht op een gelijke beloning voor het werk dat je vaste medewerkers die dezelfde functie hebben. Daar horen bij: toeslagen, eventuele bonussen en reiskosten.

Wat kost uitzenden?

De totale investeringskosten zijn opgebouwd uit verschillende elementen, zoals: het profiel, duur van het contact, de cao, de werklocatie en de werkmaterialen zoals een auto van een zaak. Wij berekenen de kosten op basis van deze informatie. Wil je meer weten over de kosten, vul dan je gegevens in. We nemen altijd binnen 24 uur contact met je op.

Uitzendkrachten

Waarom een uitzendkracht?

Er zijn veel voordelen aan het inhuren van een uitzendkracht. Zo kost de werving en selectie jou helemaal niets. Je hoeft namelijk zelf geen tijd te investeren in het zoeken en selecteren van de juiste kandidaten, voordat je de kwalificatie gaat doen. Ook houden we netjes de administratie bij en gaan we over de verloning/beloning. Dat bespaart je allemaal tijd. Daarnaast draag je als onderneming geen werkgeversrisico’s, zoals doorbetaling bij ziekte. Hieronder nog de vele andere voorbeelden op een rij:

 • Volledige ontzorging op werving en selectie;
 • Volledig flexibel;
 • Geen werkgeversrisico’s;
 • Een allesomvattende online strategie;
 • Geen salarisadministratie;
 • Persoonlijke aandacht.

Ja, ik zoek een uitzendkracht!

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Neem contact met ons op

  Heb je vragen of ben je op zoek naar uitzendkrachten die jouw team in het bedrijf kan versterken? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste talent. Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Meet the team

  Volg ons op social media

  Meet the team

  Alles wat
  Progress doet
  gaat ver

  Alles wat
  Progress doet
  is groots

  Alles wat
  Progress doet
  is maximaal

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer