Expertises in Energie

Werk jij of wil jij werken in de energie sector? Of ben jij op zoek naar energie professionals? Dan ben je bij Progress aan het juiste adres. Of het nu gaat om projectmatig werk of langdurig duurzaam dienstverband bij de grootste, snelst groeiende en innovatieve bedrijven van Nederland? Progress heeft de juiste professional of baan voor jou! Bekijk op onze vacaturepagina alle openstaande vacatures in de energie.

Werken in de energie sector

Werkgevers

Zorgen voor een veilige en betrouwbare levering van elektriciteit, dat is wat jullie doen. Progress kent de uitdagingen van de energietransitie en ziet waar de behoeften en expertises nodig zijn om innoverend te blijven voor het vooruitbrengen van de energietransitie. Wij bieden ondersteuning aan TSO’s (Transmission System Operator), maar ook aan energiebedrijven en opwekkers. Of het nou gaat om primaire, secundaire, lijnen engineers, projectleiders of technicussen (OIV’ers). We werken in alle vakgebieden van de energiesector. Onze partners weten dat ze bij ons terecht kunnen voor kennis en kwaliteit. Onze ervaring, kennis en netwerk stelt ons in staat om binnen een korte tijd de juiste match te maken.

Neem contact op

Werkzoekenden

Progress is een specialist op het gebied van de energie sector. Binnen Progress werken we samen met engineering bureaus, TSO’s, en energie bedrijven. Onze partners zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s. Of je al een doorgewinterde projectmanager bent, een primair engineer, secundair engineer of net aan het afstuderen bent en aan de slag wilt als engineer in de energiesector, Progress staat voor jou klaar!

In samenwerking met onze partners helpen we vorm te geven aan opleidingstrajecten voor mensen die nog geen ervaring hebben, maar wel een afgeronde mbo technicus elektrotechniek of middenspanningsdistributie, hbo energietechniek of elektrotechniek of universitaire opleiding in de richting van elektrotechnisch engineering.

Wij streven ernaar om de carrière organisatie te zijn voor mensen die uitgedaagd willen worden. Voor professionals die in beweging zijn en willen blijven. Soms is dit voor een eerste, maar altijd voor de volgende stap vooruit. We zijn niet gericht op die ene baan, maar verbinden ons aan een loopbaan. Zelf als iedereen het wel goed vindt, tevreden is, gaan wij door voor onze pro’s en zoekenden. Wil je weten wat voor leuke banen er op dit moment beschikbaar zijn? Bekijk dan de vacatures.

Bekijk vacatures

Neem contact met ons op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Impact in de Energie

  We zitten midden in een energietransitie. Er zijn verschillende projecten door het hele land die zorgen voor forse uitbreidingen in de netcapaciteit. We zien dat de netinfrastructuur in bepaalde delen van het land tegen de grenzen aanloopt. Om de overbelasting op het hoogspanningsnet te kunnen voorkomen, zijn de juiste professionals nodig. De energie sector is ontzettend dynamisch en innovatief.

  Om de dienstverlening te kunnen blijven handhaven, te zorgen voor een veilige en betrouwbare stroomvoorziening en het systeem te beheren, zijn er constant nieuwe uitdagingen. Wij helpen onze partners met deze uitdagingen en investeren onder andere in opleidingstrajecten. We bereiken de juiste professionals die voor jouw organisatie onmisbaar zijn. Het zijn de details die er toe doen in de Energiesector. En wij gaan net een stap verder, treden in detail en zetten allesomvattende strategieën in om jouw doelstellingen te behalen.

  Wij helpen bedrijven bij het invullen van deze moeilijke rollen, zodat de continuïteit gewaarborgd kan blijven. Dat projecten door kunnen gaan, en organisaties kunnen blijven innoveren. Wij willen impact maken, wij denken met onze partners mee en adviseren daar waar nodig is. Wij helpen onze partners van A tot Z. Wil je weten hoe? Neem dan contact op met een van onze recruitment consultants. Zij helpen je graag verder.

  Meet the team

  Volg ons op social media

  Meet the team

  Alles wat
  Progress doet
  gaat ver

  Alles wat
  Progress doet
  is groots

  Alles wat
  Progress doet
  is maximaal

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer