Expertises in Techniek

Ben jij technisch onderlegd of ben jij op zoek naar technisch personeel? Dan ben je bij Progress aan het juiste adres. Of het nu gaat om projectmatig werk aan installaties, werktuigbouwkunde, hoogspanning of elektrotechniek? Progress heeft de juiste professional of baan voor jou! Bekijk op onze vacaturepagina alle openstaande vacatures in de techniek.

Expertises in de techniek

werkgevers

Bij Progress hebben we het juiste technische personeel in onze database. Techniek is een brede branche, maar met onze vakkundigheid helpen we je graag verder jouw vacatures in de techniek te vervullen. Of je nu op zoek bent naar een elektromonteur, zelfstandig elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur, W-installateur, monteur mechatronica, loodgieter of projectleider civiele techniek, wij hebben het geschikte technische personeel voor jou! We begrijpen de technische vacatures en profielen waar je naar op zoek bent. Dagelijks vervullen wij binnen onze expertises verschillende vacatures.

Bereken je tarief

Werkzoekenden

Heb jij twee rechterhanden? Is elektronica, monteren of hoogspanning jouw passie? Dan ben je bij Progress aan het juiste adres, wij begrijpen namelijk de taal die je spreekt en we hebben veel kennis in huis. Wij kunnen je ook helpen als je nog geen technische achtergrond hebt, maar wel heel graag in de techniek wilt werken. Samen met grote klanten werken wij door heel Nederland en zijn we altijd op zoek naar de juiste kandidaat op de juiste plaats.

Bekijk vacatures

Neem contact met ons op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Impact in de techniek

  Er zijn elk jaar weer duizenden extra technici nodig. Het gat in de arbeidsmarkt blijft toenemen tot meer dan 70.000 vacatures voor technische beroepen. In Nederland lopen we op de voorgrond van technologische innovatiekracht en technisch opleiden. Progress helpt graag bij deze behoefte. Wij willen impact maken, door de juiste professional op de juiste plaats te plaatsen door te investeren in ontwikkeling en opleidingen. Wil jij meer informatie over hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Een van onze recruitment consultants kan je helpen bij het vervullen van deze behoefte en het vinden van die ene kanjer om jouw bedrijf vooruit te helpen!

  Meet the team

  Volg ons op social media

  Meet the team

  Alles wat
  Progress doet
  gaat ver

  Alles wat
  Progress doet
  is groots

  Alles wat
  Progress doet
  is maximaal

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer