fbpx

Techniek

Techniek

Ben jij Technisch onderlegd of ben jij op zoek naar Technisch personeel? Dan ben je bij Progress aan het juiste adres. Of het nu gaat om projectmatig werk aan installaties, werktuigbouwkunde, hoogspanning of elektrotechniek? Progress heeft de juiste professional of baan voor jou. Bekijk op onze vacaturepagina voor alle openstaande vacatures in de techniek.

Techniek

Ben jij Technisch onderlegd of ben jij op zoek naar Technisch personeel? Dan ben je bij Progress aan het juiste adres. Of het nu gaat om projectmatig werk aan installaties, werktuigbouwkunde, hoogspanning of elektrotechniek? Progress heeft de juiste professional of baan voor jou! Bekijk op onze vacaturepagina alle openstaande vacatures in de Techniek. 

Werkgevers

Bij Progress begrijpen wij Technische vacatures. Zo werken wij samen met verschillende klanten in verschillende sectoren in de Techniek samen. Of het nu gaat om een hoogspanning technicus, installatie technicus, elektromonteur, elektromonteur civiel, mechanisch technicus of monteur. Wij begrijpen de vacatures, en de profielen waar jij naar op zoek bent. We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om de juiste kandidaat te vinden met het juiste profiel. Er is een tekort aan Technisch personeel en bedrijven hebben die hard nodig om als koploper te blijven. Met het Nationaal Techniekpact proberen overheden, onderwijs en het bedrijfsleven dit aan te pakken. Wij weten als organisatie dat er soms praktische oplossingen nodig zijn, zoals bijvoorbeeld het opleiden en omscholen van mensen. Wij hebben meerdere opleidingstrajecten opgezet met onze partners om die behoeften te vervullen. Bereken je tarief >

Werkzoekenden

Heb jij 2 rechterhanden? Is elektronica, monteren of hoogspanning jouw passie? Dan ben je bij Progress aan het juiste adres, want wij begrijpen namelijk de taal die je spreekt en hebben veel kennis in huis. Wij kunnen je ook helpen als je nog geen Technische achtergrond hebt, maar wel heel graag in de Techniek wilt werken. Wij werken samen met grote klanten door heel Nederland en zijn altijd op zoek naar de juiste kandidaat op de juiste plaats. Bekijk hier alle vacatures >

werkgevers

Bij Progress begrijpen wij Technische vacatures. Zo werken wij samen met verschillende klanten in verschillende sectoren in de Techniek samen. Of het nu gaat om een hoogspanning technicus, installatie technicus, elektromonteur, elektromonteur civiel, mechanisch technicus of monteur. Wij begrijpen de vacatures, en de profielen waar jij naar op zoek bent. We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om de juiste kandidaat te vinden met het juiste profiel. Er is een tekort aan Technisch personeel en bedrijven hebben die hard nodig om als koploper te blijven. Met het Nationaal Techniekpact proberen overheden, onderwijs en het bedrijfsleven dit aan te pakken. Wij weten als organisatie dat er soms praktische oplossingen nodig zijn, zoals bijvoorbeeld het opleiden en omscholen van mensen. Wij hebben meerdere opleidingstrajecten opgezet met onze partners om die behoeften te vervullen.

Werkzoekenden

Heb jij 2 rechterhanden? Is elektronica, monteren of hoogspanning jouw passie? Dan ben je bij Progress aan het juiste adres, want wij begrijpen namelijk de taal die je spreekt en hebben veel kennis in huis. Wij kunnen je ook helpen als je nog geen Technische achtergrond hebt, maar wel heel graag in de Techniek wilt werken. Wij werken samen met grote klanten door heel Nederland en zijn altijd op zoek naar de juiste kandidaat op de juiste plaats.

Impact in de techniek 

Er zijn elk jaar weer duizenden extra Technici nodig. Het gat in de arbeidsmarkt blijft toenemen tot meer dan 70.000 vacatures voor Technische beroepen. In Nederland lopen we op de voorgrond van Technologische innovatiekracht en Technisch opleiden. Progress helpt graag bij deze behoefte. Wij willen impact maken, door de juiste professional op de juiste plaats te plaatsen door te investeren in ontwikkeling en opleidingen. Wil jij meer informatie over hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Een van onze Recruitment Consultants kunnen je helpen bij het vervullen van deze behoefte en het vinden van die ene kanjer om jouw bedrijf vooruit te helpen!

  impact in de techniek

  Er zijn elk jaar weer duizenden extra Technici nodig. Het gat in de arbeidsmarkt blijft toenemen tot meer dan 70.000 vacatures voor Technische beroepen. In Nederland lopen we op de voorgrond van Technologische innovatiekracht en Technisch opleiden. Progress helpt graag bij deze behoefte. Wij willen impact maken, door de juiste professional op de juiste plaats te plaatsen door te investeren in ontwikkeling en opleidingen. Wil jij meer informatie over hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Een van onze Recruitment Consultants kunnen je helpen bij het vervullen van deze behoefte en het vinden van die ene kanjer om jouw bedrijf vooruit te helpen!

  Alles wat Progress doetgaat ver

  Alles wat Progress doetis groots

  Alles wat
  Progress doet
  is maximaal

  Maak kennis met ons team!

  Hang Nguyen Quang

  Marketing Manager

  Hang Nguyen Quang

  Als Marketing Manager bij Progress ben ik voornamelijk bezig met het uitzetten van onze eigen marketingstrategie. Ook neem ik het voortouw op het gebied van recruitment marketing. Zo zet ik bijvoorbeeld campagnes op die helpen om de klanten en kandidaten te bereiken. Daarnaast zorg ik ervoor dat de online strategie op de juiste manier wordt uitgevoerd. Denk hierbij aan het creëren, beheren en optimaliseren van de website, social media campagnes en content creatie. Dit doe ik allemaal met passie en plezier.

  Thijs de Koning

  Accountmanager

  Thijs de Koning

  Bij Progress help ik bedrijven in de Techniek en Installatiebranche bij het vinden van de juiste professional die bijdragen aan de doelstellingen van de organisaties. Doordat ik de afgelopen jaren een passie voor techniek heb ontwikkeld, begrijp ik goed welke behoeftes en struikelblokken onze klanten ervaren binnen het recruitment process. Hier speel ik graag op in door de juiste technische professionals te koppelen aan de perfecte opdrachtgever. Ik stop niet totdat er een 100% match is aan beide kanten.

  Azer Gunes

  Commercieel Directeur

  Azer Gunes

  Bij Progress help ik bedrijven in de IT, Finance, Telecom, Techniek en Energie bij het plaatsen van de juiste professionals die bijdragen aan de bottom line. Dat doe ik door strategisch te kijken naar jullie behoeften en struikelblokken. Door ons recruitment proces in lijn te brengen met jouw zakelijke doelstellingen kunnen we efficiënt en snel aan de slag om je voor te stellen aan de professionals waar je behoefte aan hebt. In het kort: Ik help jouw organisatie aan de juiste mensen op de juiste plaats.

  Fatih Gunes

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie.Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%

   

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Angelque Benders

  Recruitment Consultant

  Angelique Benders

  Bij Progress help ik jou als kandidaat of organisatie bij het vinden van de juiste match in de techniek. Door te luisteren naar jouw kwaliteiten, wensen en behoeften, ga ik samen met mijn collega´s op zoek naar de leukste job of collega voor jou! Met mijn enthousiasme en positiviteit, wil ik uit iedere dag het maximale halen. De quote: ´There is no elevator to success, you have to take the stairs´, is al jarenlang mijn motivatie. In het kort: samen met jou wil ik de trap nemen om jouw succes te behalen.

  Myrna van den Berg

  Recruitment Consultant

  Myrna van den Berg

  Always all-in voor de beste match! Als Recruitment Consultant zoek ik samen met mijn collega’s bij Progress met veel plezier en enthousiasme naar jouw droombaan! Door middel van een uitgebreid intakegesprek luister ik goed naar jouw wensen en ambities. Mijn kracht zit in het maken van connecties en persoonlijk contact. Het allerleukste aan mijn werk is dat ik iets kan en wil betekenen voor jou. Wacht niet op een goede dag, maak er een!

  Omar el Harrouni

  Sales Manager

  Omar El Harrouni

  Als Sales Manager bij Progress help ik bedrijven binnen de IT bij het vinden van de juiste professionals die waarde toevoegen aan de beoogde doelstellingen binnen het bedrijf. Voor de professional ben ik van toegevoegde waarde door te fungeren als loopbaanbegeleider en branchekenner waarbij achterhalen van de intrinsieke motivatie mijn hoofddoelstelling is. Door op de “Human First” werkwijze aan de slag te gaan, zorg ik dat beide partijen excelleren en hun beoogde doelen voorbijstreven.

  Inge Oortgiesen

  Adviseur

  Inge Oortgiesen

  Bij Progress help ik onze klanten en onze kandidaten in de energiebranche. Het matchen van vraag en aanbod. De gehele energietransitie waar we met zijn allen voor staan doet de vraag naar kwalitatief hoogwaardig technisch personeel alleen maar toenemen. Graag ga ik met jou de uitdaging aan om een fantastische baan te vinden in deze ENERGIEke branche. Ben jij die projectleider, engineer (primair, secundair of lijn), monteur, O(IV’r) of lijnwerker? Neem dan gerust contact met mij op.

  Dorus van de Pavert

  Manager Operations

  Dorus van de Pavert

  Ik ben Dorus van de Pavert, Manager Operations binnen Progress. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere alle technische medewerkers bezoeken op de werkvloer die zijn ondergebracht bij onze opdrachtgevers. Tevens bezoek ik de managers van de opdrachtgevers, met deze input ga ik kijken hoe wij het niveau naar een hogere level kunnen krijgen.
  Alles wat aandacht krijgt verbeterd!

  Dogan Gunes

  Backoffice Medewerker

  Dogan Gunes

  Als Backoffice Medewerker bij Progress ben ik verantwoordelijk voor de administratie. Mijn doelstelling is om de gehele administratieve proces zo goed mogelijk te beheren. Dit doe ik samen met Dilos, onze Backoffice Manager. Ook boek ik de uren in, en loop ik de certificeringen van de medewerkers van Progress na. Tot slot zorg ik voor de juiste afhandeling van de declaraties en facturaties.

  Yorg Lelieveld

  Recruitment Manager

  Yorg Lelieveld

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.