Expertises in finance

Werk of wil jij werken in de finance sector of ben jij op zoek naar een finance professionals? Dan ben je bij Progress aan het juiste adres. Of het nu gaat om projectmatig werk of langdurig duurzaam dienstverband bij de grootste, snelst groeiende en innovatieve bedrijven van Nederland? Progress heeft de juiste professional of baan voor jou. Bekijk alle openstaande vacatures in de finance op onze vacaturepagina.

Werken in finance

Werkgevers

Beter bankieren, omschakelen naar duurzaamheid, mensen helpen sparen, bedrijven vooruit helpen, bijdragen aan toekomstbestendig leven en wonen. De finance sector heeft een veel grotere missie dan alleen maar plat bankieren. Zorgen voor een veilige en betrouwbare ervaring kent zo zijn uitdagingen. Progress kent de uitdagingen van de financiële sector en ziet waar de behoeften en expertises nodig zijn om innoverend te blijven en de service te blijven verbeteren. Wij bieden ondersteuning aan financiële instellingen en banken. Of het nu gaat om personeel met beroepskwalificaties die vanuit de Wet Financieel toezicht van belang zijn, IT specialisten, projectmanagers of CDD-analisten – we werken in veel vakgebieden van de financiële sector. We bieden onze kandidaten indien gewenst ook WFT-opleidingen aan. Onze partners weten dat ze bij ons terecht kunnen voor kennis en kwaliteit. Onze ervaring, kennis en netwerk stelt ons in staat om binnen een korte tijd de juiste match te maken.

Werkzoekenden

Progress is een specialist op het gebied van de finance sector. Binnen Progress werken we samen met financiële instellingen en het bankwezen. Onze partners zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s. Of je nu al een doorgewinterde projectmanager bent, een CDD-analist, financieel medewerker of net aan het afstuderen bent en aan de slag wil gaan als finance professional, Progress staat voor jou klaar.

In samenwerking met onze partners helpen we vorm te geven aan opleidingstrajecten voor mensen die nog geen ervaring hebben, maar wel een afgeronde opleiding. We helpen je met de eerste stappen om te werken bij een financiële instelling. Soms betekent dat we je ondersteunen bij het behalen van je WFT-certificaten.

Wij streven ernaar om de carrière organisatie te zijn voor mensen die uitgedaagd willen worden. Voor professionals die in beweging zijn en willen blijven. Soms is dit voor een eerste, maar altijd voor de volgende stap vooruit. We zijn niet gericht op die ene baan, maar verbinden ons aan een loopbaan. Zelf als iedereen het wel goed vindt, tevreden is, gaan wij door voor onze pro’s en zoekenden. Wil je weten wat voor leuke banen er op dit moment beschikbaar zijn? Bekijk dan de vacatures.

Bekijk vacatures

Neem contact met ons op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Impact in de finance

  2019 was een zeer bewogen jaar voor de financiële sector. Het open banking tijdperk en wetgeving als PSD2 dwongen banken tot het aanpassen van de infrastructuur en bijbehorende processen. Dit is niet alleen belangrijk om aan de regels te voldoen, maar ook om de digitale fundatie te leggen voor de toekomst. Er worden nieuwe betaaloplossingen geïntroduceerd, zoals bijvoorbeeld Apple Pay. En de zorgen over privacy en gegevensbeheer nemen toe. Digitale beveiliging en fraudeopsporing staan hoog op de lijst van prioriteiten van financiële instellingen.

  Om de continuïteit te blijven bewaken en te kunnen blijven innoveren zijn de juiste professionals nodig. De financiële sector is ontzettend dynamisch en innovatief. Om veilige en betrouwbare oplossingen aan te kunnen bieden zijn er constant nieuwe uitdagingen.

  Wij helpen onze partners met deze uitdagingen en investeren onder andere in opleidingstrajecten. We bereiken de juiste professionals die voor jouw organisatie onmisbaar zijn. Het zijn de details die er toe doen in de Financiële sector. En wij gaan net een stap verder, treden in detail op en zetten allesomvattende strategieën in om jouw doelstellingen te behalen. Wij helpen bedrijven bij het invullen van deze rollen zodat de continuïteit gewaarborgd kan blijven.

  Wij willen impact maken. We denken met onze partners mee en adviseren daar waar nodig is. Wij helpen onze partners van A tot Z. Wil je weten hoe? Neem dan contact op met een van onze recruitment consultants.

  Meet the team

  Volg ons op social media

  Meet the team

  Alles wat
  Progress doet
  gaat ver

  Alles wat
  Progress doet
  is groots

  Alles wat
  Progress doet
  is maximaal

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer