Expertises in (Semi)-overheid

Wil jij werken bij de (semi)-overheid, of ben jij op zoek naar medewerkers in deze branche? Of het nu gaat om beleidsadviseur, een medewerker toeslagen of een administratief medewerker, Progress heeft de juiste kandidaat of baan voor jou! Bekijk op onze vacaturepagina alle openstaande vacatures voor in de semi-overheid.

Werken voor de overheid

werkgevers

Bij Progress begrijpen wij dat overheidsinstellingen door de toenemende druk werknemers nodig heeft. Wij kunnen je helpen! Wij horen graag wat jouw wensen zijn. Onze ervaring, kennis en netwerk stelt ons in staat om binnen een korte tijd de juiste match te maken. Voor de zoektocht naar de juiste kandidaat gaan wij #ALTIJDMAXIMAAL

Neem contact op

Werkzoekenden

Lijkt het jou leuk om voor een overheidsinstelling te werken? Houd jij van veel afwisseling in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Progress werkt samen met verschillende instanties waardoor we allerlei opdrachten beschikbaar hebben. Deze opdrachtgevers hebben vacatures beschikbaar voor junior, medior, en senior professionals. Wil je weten wat voor leuke banen er op dit moment beschikbaar zijn? Bekijk dan de vacatures.

Bekijk vacatures

Neem contact met ons op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Impact (semi)-overheid

  Er werken bijna een miljoen medewerkers bij de overheid. Dat is ongeveer 12% van de Nederlandse bevolking. De afgelopen jaren groeide de werkgelegenheid bij de overheid. Tot aan 2019 kwamen er 23.000 overheidsbanen bij. Instellingen en organisaties hebben door de economische groei van de afgelopen jaar een ruimer budget gekregen. De verwachting is dat de werkgelegenheid bij de overheid verder zal stijgen. Door de coronacrisis komt er namelijk extra werk op het gebied van uitkeringsverstrekking af op UWV en gemeenten. Werkgevers binnen de overheid hebben aangegeven dat 31% van de openstaande vacatures moeilijk vervulbaar zijn. De overheid heeft last van personeelstekorten. Tegelijkertijd is er een vergrijzing die ervoor zorgt dat de vervangingsvraag de komende jaren hoog zal blijven.

  Merk je dat je als instantie ook handen tekortkomt als het aankomt op het vinden van de juiste personeel? Neem dan contact op met een van onze Recruitment Consultants. Zij helpen je graag verder.

  Meet the team

  Volg ons op social media

  Meet the team

  Alles wat
  Progress doet
  gaat ver

  Alles wat
  Progress doet
  is groots

  Alles wat
  Progress doet
  is maximaal

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer