Wie zijn wij?

Wij zijn een carrière-organisatie die zich volledig toewijdt aan onze kandidaten en onze partners, waarbij we de hoogste kwaliteitsstandaarden in acht nemen. Onze corebusiness is het helpen met personeelsoplossingen. We innoveren constant en blijven ons verdiepen in de uitdagingen en bedrijfsvoering van onze partners. In een dynamische en constant veranderende arbeidsmarkt, zijn wij dé partner voor bedrijven die zich eveneens blijven ontwikkelen. Grote getallen gaan wij niet uit de weg. Bij het voorstellen van grote aantallen kandidaten gaat dit niet ten koste van onze kwaliteitsnorm.

Ontstaan

Fatih Gunes (founder) is allereerst begonnen als monteur in de telecom bij KPN. Hij zag dat er onwijs tekorten waren in de techniek, tegelijkertijd wist hij ook dat er veel gemotiveerde mensen waren die hij kon omscholen tot technici. Zo doende durfde hij de stap te nemen om een eigen uitzendbureau te beginnen met de specialisatie in de telecom. Zo begon Fatih in 2017 FG Progress als technisch uitzendbureau. En met veel succes. In 2020 is de naam FG Progress veranderd in Progress en inmiddels zijn wij gegroeid met meer dan 10 werknemers op kantoor. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in maar liefst acht expertises: techniek, IT, telecom, energie, finance, klantenservice en (semi)-overheid!

Hoogtepunten

In 2018 waren wij verkozen tot ‘Uitzendondernemer van het jaar’! Ook heeft Fatih deelgenomen aan een livestream opgenomen samen met auteur Eric Kuisch en host Vincent Everts. Hierin bespreken zij het boek ‘Paradijsvogels’.

Bekijk hier alle mooie hoogtepunten en belangrijkste gebeurtenissen sinds het bestaan van Progress.

Bekijk onze hoogtepunten

Keurmerken en certificeringen

 • SNA-keurmerk: dit is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk. Het is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.
 • VCU-certificaat: met dit certificaat laten we zien dat we een deskundige en betrouwbare partner zijn. Met VCU, een afkorting van Veiligheid Checklist Uitzendorganisatie, laten we zien dat wij veilig en gezond werken belangrijk vinden.
 • EcoVadis-certificering: Progress heeft de bronzen medaille van EcoVadis ontvangen en hier zijn wij ontzettend blij mee! Binnen de organisatie zijn wij bewust van duurzaamheid, milieu en sociale verantwoordelijkheid. Met de erkende EcoVadis-certificering wordt er aangetoond dat wij aan de eisen voldoen en rekening houden met mens en natuur.
 • ISO 9001 certificering: wij zijn ISO 9001 (NEN-EN-ISO-9001) gecertificeerd. Dat betekent dat onze diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten.
 • ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen): sinds 1 maart 2023 zijn we lid van deze branchevereniging voor uitzendbureaus. Zij helpen uitzendondernemingen en payrollbedrijven die lid zijn om uitzendwerk en payrolling van waarde te laten zijn voor de maatschappij.

Progress is SNA gecertificeerdEcoVadis bronzen medaille voor Progressvcu-logoAbu Logo 72dpi.pngIso 9001

Over ons

Onze kernwaarden

ALWAYS ALL IN

Als we het doen, geven we alles. Een uitdaging gaan we aan. We denken eenvoudig, zien mogelijkheden, én grijpen kansen om het onmogelijke mogelijk te maken. Als onze ervaring zegt dat het kan, dan doen we het. Deze energie werkt aanstekelijk naar professionals en werkgevers.

GREAT BIG BROTHERHOOD

We hebben oog voor elkaar en staan in voor elkaar. Geloven dat je alleen het beste uit jezelf haalt wanneer iedereen in zijn of haar kracht staat. Daarom geven we ruimte en ondersteunen. We begrijpen dat niet iedereen alles kan, wil én vooral moet willen. Verschillen zijn onze kracht. Een verrijking op wat we kunnen, en vooral kunnen bereiken.

STAY RELEVANT

Er toe doen, up to date zijn en aanstaan. We verlangen het van onze medewerkers en verwachten het van onze professionals. We willen iets neerzetten. Impact maken. Niet voor onze legacy, maar omdat we de beste versie van onszelf willen worden. Als inspirator, motivator, maar vooral als voorloper.

SIXTH SENSE

Wij geloven in karakter, kijken verder dan facts en figures. Durven te vertrouwen op ons buikgevoel. Daarom zijn we geïnteresseerd in het totale plaatje. De persoonlijke motivatie, het vertrouwen krijgen is essentieel. Als het totale plaatje klopt gaan we ervoor. Gunnen elkaar het voordeel.

ADDED VALUE

Het toevoegen van waarde zit in ons DNA. Wat we ook doen, hoeveel we ook doen. Het geldt voor onze professionals, diensten, maar ook onze werkzaamheden bij de opdrachtgevers. Met persoonlijke aandacht kunnen we meer, bereiken we meer. We zijn continu bezig met het toevoegen van waarde aan onze relaties.

Contact

Sylvain Poonsstraat 36
2292 JN, Wateringen

T: 085 064 0436
E: info@pro-gress.nl
WhatsApp: 06 49 61 30 51

KVK: 70135177
BTW: NL858157275B01

Volg ons op social media

HEB JE VRAGEN? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET JE OP

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Alles wat
  Progress doet
  gaat ver

  Alles wat
  Progress doet
  is groots

  Alles wat
  Progress doet
  is maximaal

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer