Detacheringsbureau Den Haag

Ben je na een lange tijd weer werkzoekend, of is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Laat Progress je helpen in de zoektocht naar de juiste volgende stap in jouw carrière! Progress, gevestigd in Wateringen, fungeert ook in Den Haag als detacheringsbureau om zowel young professionals als ervaren seniors te koppelen aan bedrijven. Het matchen van bedrijven in de IT, techniek, klantenservice, energie, finance, telecom of (semi-)overheidssector en specialisten op detacheringsbasis is onze corebusiness.

Begin vandaag nog aan de volgende stap in je carrière en kijk naar de vacatures die we in Den Haag open hebben staan of schrijf je in om op de hoogte te blijven voor een vacature in jouw sector. Progress is jouw detacheringsbureau in de omgeving van Den Haag.

Detacheerder Van Detacheringsbureau Den Haag

Detacheringsvacatures Den Haag van ons bureau

Aanhakend op onze inzet voor kandidaten, positioneren wij onszelf als meer dan een doorgeefluik van je CV. Zoals aangegeven zijn wij als detacheringsbureau in Den Haag op zoek naar kandidaten die een lange termijnrelatie kunnen opbouwen met werkgevers. Daarom leren we jou graag eerst kennen om een beter idee te krijgen van jouw ambities, kunnen, wensen en aarzelingen. Het is namelijk van belang dat jij past binnen het bedrijf en je er ook thuis voelt. Uiteraard kun je bij ons op detacheringsbasis in dienst treden, maar we bieden ook andere contractvormen aan. Zo kun je ook als uitzendkracht of op werving en selectie-basis bij jouw volgende bedrijf aan de slag.

Als detacheringsbureau in de omgeving van Den Haag doen we ons best om een gezonde balans te vinden tussen de belangen van bedrijven en kandidaten. Deze balans waarborgen we door de scheiding tussen accountmanagers en recruiters. Onze accountmanagers ontfermen zich over het contact met de bedrijven om helder te krijgen wat voor persoon ze nodig hebben voor een specifieke taak en onze recruiters zorgen ervoor dat ze de juiste match vinden.

Progress in your field!

Progress is opgericht in 2018 als gespecialiseerd detacheringsbureau dat actief is in de omgeving van Den Haag. Wij zijn de bemiddelaar tussen werknemers en werkgevers in diverse technische, economische en publieke sectoren. Onze dagelijkse doelen bestaan uit het koppelen van de juiste kandidaten met de juiste werkgevers, met de hoogste kwaliteitsstandaarden in het achterhoofd.

Wij werken graag aan langetermijnrelaties tussen organisaties en kandidaten. Daarom zijn we op zoek naar kandidaten die specialist zijn of willen worden in hun veld. Om dit te bewerkstelligen zorgen we ervoor dat jij de vacatures krijgt die het best aansluiten bij jouw ambities en passies.

Contact opnemen

Wij helpen jou de volgende stap nemen!

Heb je jouw ideale vacature gevonden en sta je te springen om te beginnen? Of wil je juist eerst meer informatie over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem dan contact op via het contactformulier of bel 085 064 0436. Bel je dit nummer dan kom je direct in contact met onze recruitment consultants die je verder helpt!

Heb je nog niet die ene vacature gevonden die jou enthousiast maakt? Schrijf je dan bij ons in, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van nieuwe vacatures. Zo kun jij binnenkort aan de slag binnen een nieuw bedrijf in de omgeving van Den Haag via detacheringsbureau Progress!

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in!

    Contactvoorkeur

    Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

    Of gebruik onze chat voor directe communicatie

    Velden met een* zijn verplichte velden

    © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer