Diensten

Uitzendkrachten

Uitzendkrachten bieden flexibiliteit. Wanneer een project wat vertraging oploopt, is het handig om snel een professional te kunnen vinden die de juiste ondersteuning kan bieden op de juiste plaats. Of je werkt met piekseizoenen, je tijdelijk flexibiliteit wilt, of je voor een lange periode een uitzendkracht zoekt, het kan allemaal! Progress ontzorgt namelijk maximaal: van het recruiten, interviewen en voorstellen van de kandidaten. Daarnaast dragen wij de werkgeversrisico’s zoals alle werkgeverslasten en loop je geen risico bij ziekte, uitval of ontslag.

Uitzendkrachten

Uitzendkrachten
Detachering personeel

Detacheren

Met detacheren heb je, net als uitzenden, meer flexibiliteit in je personeelsbestand. Ook hier ontzorgt Progress maximaal. Detachering biedt jouw bedrijf en medewerkers meer zekerheid. Met uitzenden heb je een flexibele arbeidsverhouding, maar bij detacheren spreken we een contractduur af. Na de contractduur kun je ervoor kiezen om de medewerker over te nemen in je eigen personeelsbestand. Je betaalt een vast tarief voor alleen de gewerkte uren, gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Progress draagt de werkgeversrisico’s zoals alle werkgeverslasten. Daarnaast loop je geen risico bij ziekte, uitval of ontslag.

Detacheren

Alles wat
Progress doet

Gaat ver

Fatih Gunes.foto 1

Alles wat
Progress doet

Is groots

Dilos330x475

Alles wat
Progress doet

Is maximaal

Patricia

Werving & Selectie

Ben je op zoek naar vast personeel? Dan biedt onze dienst van werving en selectie de ideale uitkomst! Progress ontzorgt hierin volledig in het werving en selectie proces. De medewerkers komen bij jou in dienstverband. De voorwaarden met betrekking tot de secundaire arbeidsvoorwaarden, pensioen, vakantiegeld en salaris blijven hierdoor volkomen in eigen huis. Met onze werving en selectie zoeken we naar de juiste pro die jou helpt bij het behalen van je doelstellingen.

Werving & selectie

Werving en selectie personeel
Zzp'er uitzendbureau

ZZP

Heb je een (interim) klus waar direct personeel voor nodig is? Ben je op zoek naar een flexibele schil, of ben je op zoek naar specialistische kennis? Zzp’ers bieden de uitkomst. Zzp’ers behoren niet tot je werknemers. Dit houdt in dat je geen rekening hoeft te houden met werkgeverslasten, loonheffingen of risico’s bij ziekte. Progress heeft landelijk professionals die direct beschikbaar zijn.

ZZP

Onze
partners

Onze
kern
waar
den

Onze
kern
waarden

Hulp nodig? Chat met ons.