Expertises in Telecom

Ben jij een telecom pro of ben jij op zoek naar telecom professionals? Dan ben je bij Progress aan het juiste adres. Of het nu gaat om projectmatig werk of langdurig duurzaam dienstverband bij de grootste, snelst groeiende en innovatieve bedrijven van Nederland? Progress heeft de juiste professional of baan voor jou! Bekijk op onze vacaturepagina alle openstaande vacatures in de telecom.

Expertises in de techniek

Werkgevers

Progress kent zijn oorsprong in de telecom. Of het nu gaat om in-home monteurs, glasvezel engineers, FttH specialisten of project managers, bedienen wij deze en nog vele andere rollen in de telecom. Onze telecompartners weten dat ze bij ons terecht kunnen voor kennis en kwaliteit. Onze jarenlange ervaring, kennis en netwerk stelt ons in staat om binnen een korte tijd de juiste match te maken.

Bereken je tarief

Werkzoekenden

Progress is een specialist op het gebied van telecom. De oprichter van Progress, Fatih Günes, is zelf jarenlang een telecom monteur geweest. Binnen Progress werken we samen met bedrijven met leuke projecten. Onze partners zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s. Of je nu al een doorgewinterde projectmanager bent, een FttH specialist, glasvezel engineer of nog geen enkele ervaring hebt, maar wel aan de slag wilt in de telecom, Progress staat voor jou klaar.

In samenwerking met onze partners helpen we vorm te geven aan opleidingstrajecten voor mensen die nog geen ervaring hebben, maar wel affiniteit hebben met techniek en telecom.

Wij streven ernaar om de carrière organisatie te zijn voor mensen die uitgedaagd willen worden. Voor professionals die in beweging zijn en willen blijven. Soms is dit voor een eerste, maar altijd voor de volgende stap vooruit. We zijn niet gericht op die ene baan, maar verbinden ons aan een loopbaan. Zelf als iedereen het wel goed vindt, tevreden is, gaan wij door voor onze pro’s en zoekenden. Wil je weten wat voor leuke banen er op dit moment beschikbaar zijn? Bekijk hier de vacatures.

Bekijk vacatures

Neem contact met ons op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Impact in de telecom

  De telecom is niet meer weg te denken uit onze levens. Telecom is een markt met ontzettend veel dynamiek en innovatie. In Nederland zijn we nu al aan de slag om 5G uit te rollen. The Internet of Things zorgt ervoor dat de meerderheid van de internetgebruikers zal bestaan uit intelligente apparaten en embedded systems. Om dit allemaal mogelijk te maken en de dienstverlening te blijven verbeteren, zijn er constant nieuwe uitdagingen. Wij helpen onze partners met deze uitdagingen en investeren onder andere in opleidingstrajecten. We bereiken de juiste professionals die voor jouw organisatie onmisbaar zijn. Het zijn de details die er toe doen in de telecom. En wij gaan net een stap verder, treden in detail en zetten allesomvattende strategieën in om jouw doelstellingen te behalen.

  Wij helpen bedrijven bij het invullen van telecom rollen zodat de continuïteit van de business gewaarborgd kunnen blijven. Daardoor kunnen projecten doorgaan en blijven innoveren. Wij willen impact maken. Ook denken we met onze partners mee en adviseren daar waar nodig is. Dit doen we door onze partners te helpen van A tot Z. Wil je weten hoe? Neem dan contact op met een van onze recruitment consultants. Zij zullen je verder helpen.

  Meet the team

  Volg ons op social media

  Meet the team

  Alles wat
  Progress doet
  gaat ver

  Alles wat
  Progress doet
  is groots

  Alles wat
  Progress doet
  is maximaal

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer