Ben je op zoek naar de volgende uitdaging in jouw carrière? Laat Progress je helpen bij het zoeken van de baan die jou op het lijf geschreven is! Progress, gevestigd in Wateringen, kan ook veel voor je betekenen als uitzendbureau in Amsterdam. Onze corebusiness draait om het vinden van personeelsoplossingen voor bedrijven die actief zijn in de IT, techniek, klantenservice, energie, finance, telecom of (semi-)overheidssector.

Wij zijn jouw uitzendbureau in Amsterdam. Deel je dromen, eisen, passies en wensen met ons, dan kunnen wij samen jouw droombaan vinden. Kijk direct naar de vacatures die we in Amsterdam open hebben staan of schrijf je in om op de hoogte te blijven voor een vacature in jouw sector!

Uitzendbureau In Amsterdam

How do we Progress?

Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau, actief in veel plaatsen zoals Amsterdam. Wij bemiddelen tussen werknemers en werkgevers in de IT, techniek, klantenservice, energie, finance, telecom en (semi)-overheidssector. Ons doel is het vinden van de juiste combinatie tussen kandidaat en werkgever, met de hoogste kwaliteitstandaarden in het achterhoofd.

Sinds onze start in 2018 zijn onze kandidaten de eerste prioriteit. De vacatures die wij aanbieden, matchen altijd met jouw ambitie! We werken met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, deta-vast en werving en selectie. Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen als uitzendbureau met vacatures in Amsterdam? Neem dan gerust contact op!

Vacatures in Amsterdam van ons uitzendbureau

Als jouw uitzendbureau in Amsterdam zijn wij meer dan een doorgeefluik van je CV. Welke ervaring je hebt is belangrijk, maar niet zo belangrijk als wie jij bent als persoon. Graag leren we jou eerst kennen om een idee te krijgen van jouw échte kunnen. Op deze manier weten we of je perfect past binnen het team van onze opdrachtgever. Bovendien moet jij je natuurlijk op je plek voelen in het nieuwe bedrijf.

De balans tussen wat onze opdrachtgevers willen en wat jij wilt, wordt bewaard door de scheiding tussen accountmanagers en recruiters. Zo verzekeren we dat de Amsterdamse werkgever en jij allebei tevreden zijn met ons werk als uitzendbureau.

Contact opnemen

Laat ons helpen!

Heb je vragen over een vacature waar je interesse in hebt? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact op via het contactformulier of bel 085 064 0436. Als je dat nummer belt dan krijg je direct een van onze recruitment consultants aan de lijn die je graag helpt!

Sta je te springen om aan de slag te gaan bij ons uitzendbureau in Amsterdam, maar staat er geen vacature die je direct aanspreekt? Schrijf je dan bij ons in zodat wij je op de hoogte houden van nieuwe vacatures. Wij helpen je graag!

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in!

[cx_open_application openFormID=”2″]

© 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer