IT

Expertises in IT

Ben jij een TECH baas of ben jij op zoek naar een IT-specialist? Dan ben je bij Progress aan het juiste adres. Of het nu gaat om projectmatig werk of langdurig duurzaam dienstverband bij de grootste, snelst groeiende en innovatieve bedrijven van Nederland? Progress heeft de juiste professional of baan voor jou! Bekijk alle openstaande vacatures in de IT op onze vacaturepagina.

Solliciteer

Werken in de IT

Werkgevers

Bij Progress begrijpen wij de functies binnen de IT. Zo werken wij met verschillende klanten in de verschillende IT-sectoren. Of het nu gaat om een Backend Developer zoals Java Developer, .NET Developer en Python Engineer, Frontend Developer, Cloud Engineer, Data Engineer, DevOps Engineer, Testers, Projectleider/Product Owner of Systeembeheerders. Wij begrijpen de vacatures en de profielen waar jij op zoek naar bent.

Er is een tekort aan IT-specialisten. Bedrijven hebben ze hard nodig om koploper te blijven. Volgens werkgevers zijn zeven op de tien IT-vacatures moeilijk vervulbaar. Er is in Nederland geen enkele andere beroepsgroep waar het tekort aan personeel zo groot is. De gevolgen van de tekorten worden inmiddels duidelijk zichtbaar op de markt, ook buiten de IT-markt. Wij hebben de juiste kennis in huis om jou te helpen!

Bereken je tarief

Werkzoekenden

IT is jouw passie. Progress begrijpt de taal die jij spreekt en de uitdagingen waar je tegen aanloopt. We hebben veel kennis in huis over het werk waar jij zo blij van wordt. We luisteren goed naar jouw ontwikkelingsbehoeften en carrière doelstellingen.

Wij streven ernaar om de carrière-organisatie te zijn voor mensen die uitgedaagd willen worden. Voor professionals die in beweging zijn en willen blijven. Soms is dit voor een eerste, maar altijd voor de volgende stap vooruit. We zijn niet gericht op die ene baan, maar verbinden ons aan een loopbaan. Zelf als iedereen het wel goed vindt, tevreden is, gaan wij door voor onze pro’s en zoekenden. Wil je weten wat voor leuke banen er op dit moment beschikbaar zijn? Bekijk dan de vacatures.

Alles wat
Progress doet

Gaat ver

Photo 2023 10 25 13 46 22

Alles wat
Progress doet

Is groots

Dilos Gunes

Alles wat
Progress doet

Is maximaal

Img 0959

Impact in de IT

Er zijn elk jaar weer duizenden extra IT-specialisten nodig. Ook tijdens de coronacrisis blijft het tekort groeien en blijft de vraag naar IT-specialisten onverminderd. Sollicitanten stellen hogere eisen aan werkgevers. Voor bijna een kwart van alle bedrijven in Nederland blijft het een probleem. De juiste professional vinden en recruiten wordt steeds moeilijker. Met name bedrijven met meer dan 500 medewerkers krijgen de IT-vacatures moeilijk vervuld. Zonder geschikte professionals geven 27% van ondervraagde bedrijven aan dat het een ernstige bedreiging voor de toekomst voor hun organisatie kan zijn. De IT-specialisten zelf zijn zich ook bewust van hun eigen waarde op de arbeidsmarkt en stellen daarom ook hogere eisen dan een aantal jaar geleden.

Progress helpt bedrijven bij het invullen van deze IT-rollen, zodat de continuïteit van de business gewaarborgd kan blijven. Op deze manier kunnen projecten doorgaan en blijven innoveren. Wij willen impact maken en denken met onze partners mee over het future proof maken van hun team. Soms betekent het dat er nieuwe skills moeten worden toegevoegd aan het bestaande team. Wij helpen onze partners van A tot Z. Wil je weten hoe? Neem contact op met een van onze Recruitment Consultants. Zij helpen je verder.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact met ons op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Onze
  partners

  Reviews

  Wil je een beter beeld krijgen van onze diensten? Neem een kijkje bij de reviews en ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met ons.

  Bgklein
  Hulp nodig? Chat met ons.