BLIJF OP DE HOOGTE

Ben je benieuwd naar de nieuwste sollicitatietips? Wil jij ook meer weten over de laatste trends in de arbeidsmarkt over IT, Techniek, Klantenservice, Energie, Finance, Telecom of Zorg / Corona? Of wil je meer weten over solliciteren? Lees dan onze blogs!

15 oktober 2021

Diversiteit en inclusiviteit

Diversiteit en inclusiviteit zijn niet meer weg te denken van de arbeidsmarkt. In onze blog zetten we voor je op een rij waarom deze thema's belangrijk zijn voor bedrijven en wat de voordelen zijn.

...Lees meer
12 juli 2021

EcoVadis beloont Progress met een medaille!

Progress heeft de bronzen medaille van EcoVadis ontvangen en hier zijn wij ontzettend blij mee! Binnen de organisatie zijn wij bewust van duurzaamheid, milieu en sociale verantwoordelijkheid. Met de erkende EcoVadis-certificering wordt er aangetoond dat wij aan de eisen voldoen en rekening houden met mens en natuur.

...Lees meer
klantenservice medewerker vacature
08 juli 2021

Werken bij de Rabobank, dankzij Progress

Wij horen graag hoe kandidaten onze samenwerking ervaren, daarom vragen we hen te vertellen over hun ervaring in een vorm van een blog. Dit keer geven we het woord aan Bernice Doomen, zij is inmiddels al anderhalf jaar werkzaam als klantenservicemedewerker bij Rabobank.

...Lees meer
15 juni 2021

Hoe kun je als werkgever mensen naar je toe stimuleren, groeien en behouden?

Een goede ICT-er aan boord krijgen is al moeilijk, maar een geweldige ICT-er aan je binden is bijna onmogelijk. Vanuit zijn eigen ervaring heeft Eric Kuisch geleerd hoe je deze groep kan stimuleren, laten groeien en behouden.

...Lees meer
25 mei 2021

Tips voor het aannemen van een nieuwe medewerker

Ben jij op zoek naar nieuwe medewerkers die jouw bedrijf moeten komen versterken? Wij hebben wat tips voor je op een rijtje gezet, zodat je de perfecte nieuwe medewerker binnen haalt. Het is niet altijd even makkelijk om een goede werknemer te vinden tussen de schaarse reacties of juist vele reacties op een vacature.

...Lees meer
engineer hoogspanning secundair
12 mei 2021

De energie van Progress

Onze collega Dorus heeft een blog geschreven over de schaarste in de energiesector, en de energie van Progress! Twee totaal verschillende dingen, maar Dorus weet er een mooi verband tussen te vinden. Nieuwsgierig geworden? Lees hier zijn blog!

...Lees meer
Het belang van klantenservice
10 maart 2021

Waarom is klantenservice zo belangrijk?

Met marketing trek je klanten naar je toe. Om klanten vervolgens te behouden, moet je ze tevreden houden. Dit doe je met een goede klantenservice!

...Lees meer
Wifi verbetering bij een klant
10 februari 2021

Wifi verbetering bij een klant

Onze kandidaten maken dagelijks wat mee. Zo ook Soeradj Mahabiersing, een in-home monteur die via Progress bij KPN werkt. Hij deelt graag zijn ervaring die hij laatst heeft meegemaakt bij een gezin.

...Lees meer
De manier waarop we met klanten omgaan
06 januari 2021

De manier waarop we met klanten omgaan

De manier waarop medewerkers met klanten omgaan, heeft veel invloed op het succes van een organisatie.

...Lees meer
Werven van tech talent
25 september 2020

Generatie Z betreedt de tech sector

Steeds meer talent uit Generatie Z betreedt de Tech sector. Het is van belang om jouw recruitment strategie daarom hierop aan te passen. Steeds meer jong talent vind zijn weg naar bedrijven zoals die van jou. Sta jij ook op hun radar?

...Lees meer

© 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer