BLIJF OP DE HOOGTE

Ben je benieuwd naar de nieuwste sollicitatietips? Wil jij ook meer weten over de laatste trends in de arbeidsmarkt over IT, Techniek, Klantenservice, Energie, Finance, Telecom of Zorg / Corona? Of wil je meer weten over solliciteren? Lees dan onze blogs!

engineer hoogspanning secundair
12 mei 2021

De energie van Progress

Onze collega Dorus heeft een artikel geschreven over de schaarste in de energiesector, en de energie van Progress! Twee totaal verschillende dingen, maar Dorus weet er een mooi verband tussen te vinden. Nieuwsgierig geworden? Lees hier zijn blog!

...Lees meer
10 maart 2021

Waarom is klantenservice zo belangrijk?

Met marketing trek je klanten naar je toe. Om klanten vervolgens te behouden, moet je ze tevreden houden. Dit doe je met een goede klantenservice!

...Lees meer
10 februari 2021

Wifi verbetering bij een klant

Onze kandidaten maken dagelijks wat mee. Zo ook Soeradj Mahabiersing, een in-home monteur die via Progress bij KPN werkt. Hij deelt graag zijn ervaring die hij laatst heeft meegemaakt bij een gezin.

...Lees meer
06 januari 2021

De manier waarop we met klanten omgaan

De manier waarop medewerkers met klanten omgaan, heeft veel invloed op het succes van een organisatie.

...Lees meer
25 september 2020

Generatie Z betreedt de tech sector

Steeds meer talent uit Generatie Z betreedt de Tech sector. Het is van belang om jouw recruitment strategie daarom hierop aan te passen. Steeds meer jong talent vind zijn weg naar bedrijven zoals die van jou. Sta jij ook op hun radar?

...Lees meer
08 september 2020

Trends die impact maken

In deze tijd van een overspannen arbeidsmarkt moeten recruiters hun uiterste best doen om schaarse talenten te kunnen vinden.

...Lees meer

Tech talent werven

In de afgelopen jaren heeft er een stijging plaatsgevonden in het aantal IT-vacatures. Meer dan de helft van de openstaande vacatures is moeilijk te vervullen.

...Lees meer

© 2021 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer