Kies voor detacheren

Met detacheren heb je net als uitzenden meer flexibiliteit in je personeelsbestand. Ook hier ontzorgt Progress maximaal. Detachering biedt jouw bedrijf en medewerkers veel meer zekerheid. Met uitzenden heb je een flexibele arbeidsverhouding, maar bij detacheren spreken we een contractduur af. Na de contractduur kun je ervoor kiezen om de medewerker over te nemen in je eigen personeelsbestand. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast tarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Progress draagt de werkgeversrisico’s zoals alle werkgeverslasten en daarnaast loop je geen risico bij ziekte, uitval of ontslag.

Upload je vacature!

Heb jij op dit moment veel vacatures openstaan of ben je op zoek naar (tijdelijk) personeel die jouw team in het bedrijf kan versterken? Upload eenvoudig hier je vacature. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste talent!

Upload hier je vacature
Detacheren van personeel

Waar betaal je voor?

Gemiddeld genomen zijn de kosten twee keer het bruto-uurloon van een uitzendkracht. Hieronder wordt beschreven waar de kosten uit bestaan:

 • Progress draagt de werkgeverslasten en werkgeversrisico’s. Wij betalen door bij ziekte;
 • Je kunt zelf bepalen wanneer de opdracht stopt en er zijn geen gevolgen bij vroegtijdige beëindiging;
 • De gehele werving en selectieproces wordt door Progress verzorgd. Dit doen we aan de hand van een pre-selectie gebaseerd op jouw behoeften. Ook voeren we de sollicitatiegesprekken en verzorgen we de verloning/beloning;
 • Uitzendkrachten hebben wettelijk recht op een gelijke beloning voor het werk dat je vaste medewerkers die dezelfde functie hebben. Daar hoort bij: toeslagen, eventuele bonussen en reiskosten;
 • Met detacheren heb je wel de beschikking over de professionals waar je bedrijf behoefte aan heeft, maar zonder de risico’s van een vast contract.

Wat kost detacheren?

De totale investeringskosten zijn opgebouwd uit verschillende elementen zoals het profiel, duur van het contact, de cao, de werklocatie en de werkmaterialen zoals een auto van een zaak. Wij berekenen de kosten op basis van deze informatie. Wil je meer weten over de kosten vul dan je gegevens in, we nemen dan altijd binnen 24 uur contact met je op.

Detachering personeel

Waarom detacheren?

Er zijn veel voordelen aan het inhuren van een uitzendkracht op detacheringsbasis. Met detachering heb je de beschikking over de professional waar jouw bedrijf naar op zoek is, zonder het financiële risico van een vast contract. De professionals zijn bij jouw bedrijf aan het werk, maar zij zijn in dienst bij Progress. De professionals hebben de zekerheid op een contract0 met goede arbeidsvoorwaarden. De werving en selectie kost je helemaal niks. Je hoeft zelf geen tijd te investeren in het zoeken en selecteren van de juiste kandidaten alvorens je de kwalificatie gaat doen, je hoeft zelf de verloning en administratie niet te doen. Dat bespaart je allemaal tijd. Daarnaast draagt je onderneming de werkgeverslasten en werkgevers risico’s niet zoals doorbetaling bij ziekte. Indien nodig bieden wij onze professionals een opleidingstraject aan. Na een afgesproken periode kan de professional bij jouw direct in dienst.

Hieronder nog even alle voordelen op een rij:

 • Volledige ontzorging op werving en selectie;
 • Volledig flexibel;
 • Geen werkgeversrisico’s;
 • Een allesomvattende online strategie;
 • Geen salarisadministratie;
 • Persoonlijke aandacht.

Ja, ik ben op zoek naar personeel!

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Neem contact met ons op

  Heb je vragen of ben je op zoek naar (tijdelijk) personeel die jouw team in het bedrijf kan versterken? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste talent. Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Meet the team

  Volg ons op social media

  Meet the team

  Alles wat
  Progress doet
  gaat ver

  Alles wat
  Progress doet
  is groots

  Alles wat
  Progress doet
  is maximaal

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer