Een team met alleen maar winnaars!

Als recruiter, inkoper, HR-specialist of directeur is het van groot belang dat je zo efficiënt mogelijk de juiste match vindt. Wij focussen ons op een wereld die zich voortdurend blijft ontwikkelen. De doelstellingen van onze klanten en haar werknemers zijn hierbij onze grootste prioriteit. Impactvolle matches die bedrijven verder helpen. Samen doelstelling behalen en de lat hoger kunnen leggen, daar draait het om. Dit doen we volgens het “No Cure, No Pay” principe. Geen financiële risico’s, wel nieuwe collega’s waarmee je zelfverzekerd de toekomst tegemoet kunt treden. Of je nu op zoek bent naar een uitzendkracht, detachering of werving en selectie. Progress staat voor jou klaar! Neem gerust contact met ons op via 085 064 0436! #ALTIJDMAXIMAAL

Snel personeel nodig?

Heb jij door de corona crisis of binnen een korte tijd (meer) mensen nodig? Bel dan nu met Progress op 085 064 0436 Onze collega’s helpen je graag aan nieuw personeel. Meer informatie? Bekijk onze  snel personeel pagina.

Uitzendkrachten

Uitzendkrachten bieden meer flexibiliteit. Wanneer een project wat vertraging oploopt is het handig om snel een professional te kunnen vinden die de juiste ondersteuning kan bieden op de juiste plaats. Of je nou werkt met piekseizoenen, je tijdelijk flexibiliteit wilt, of voor een lange periode een uitzendkracht zoekt, het kan allemaal! Progress ontzorgt namelijk maximaal: van het recruiten, interviewen en voorstellen van de kandidaten. Daarnaast dragen wij de werkgeversrisico’s zoals alle werkgeverslasten en loop je geen risico bij ziekte, uitval of ontslag.

Meer informatie

Detacheren

Met detacheren heb je net als uitzenden meer flexibiliteit in je personeelsbestand. Ook hier ontzorgt Progress maximaal. Detachering biedt jouw bedrijf en medewerkers veel meer zekerheid. Met uitzenden heb je een flexibele arbeidsverhouding, maar bij detacheren spreken we een contractduur af. Na de contractduur kun je ervoor kiezen om de medewerker over te nemen in je eigen personeelsbestand. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast tarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Progress draagt de werkgeversrisico’s zoals alle werkgeverslasten en daarnaast loop je geen risico bij ziekte, uitval of ontslag.

Meer informatie

Werving & Selectie

Ben je op zoek naar vast personeel? Dan biedt onze dienst van werving en selectie de ideale uitkomst! Progress ontzorgt hierin volledig zoals de naam het al zegt in het werving en selectie proces. De medewerkers komen bij jou in dienstverband. De voorwaarden m.b.t. de secundaire arbeidsvoorwaarden, pensioen, vakantiegeld en salaris blijven hierdoor volkomen in eigen huis. Met onze werving en selectie zoeken we naar de juiste pro die jou helpt bij het behalen van je doelstellingen

Meer informatie

ZZP

Heb je een (interim) klus waar direct personeel voor nodig is? Ben je op zoek naar een flexibele schil? Of ben je op zoek naar specialistische kennis? Dan bieden zzp’ers de uitkomst. Zzp’ers behoren niet tot je werknemers. Daarom hoef je ook geen rekening te houden met werkgeverslasten, loonheffingen of risico’s bij ziekte. Progress heeft landelijk professionals die direct beschikbaar zijn.

Meer informatie

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Ga voor een team met alleen maar winnaars!

  Heb jij op dit moment veel vacatures openstaan? Wij helpen jou bij het vinden van het juiste talent. Uitzendkrachten, detacheren, werving en selectie of een zzp’er nodig? Neem dan contact met ons op en bereken je tarief.

  Ertoe doen, up-to-date zijn en aanstaan. We verlangen het van onze medewerkers en verwachten het van onze professionals. We willen iets neerzetten. Impact maken. Niet voor onze legacy, maar omdat we de beste versie van onszelf willen worden. Als inspirator, motivator, maar vooral als voorloper.

  Progress is een early adopter op vele fronten. Gefocust op zijn omgeving en waar deze heen beweegt, weten wij hier ondernemend op in te spelen. Wij pushen onszelf tot het uiterste om de beste versie van onszelf te zijn. Progress is een organisatie wat always all-in is. Nuchter, maar bereid om all in te gaan voor onze kandidaten en partners! Wil jij meer weten over ons? Stuur ons gerust een bericht. Een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op. #ALTIJDMAXIMAAL

  Volg ons op social media

  Meet the team

  Alles wat

  Progress doet

  gaat ver

  Alles wat

  Progress doet

  is groots

  Alles wat

  Progress doet

  is maximaal

  © 2020 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer