Een team met alleen maar winnaars!

Als recruiter, inkoper, HR-specialist of directeur is het van groot belang dat je zo efficiënt mogelijk de juiste match vindt. Wij focussen ons op een wereld die zich voortdurend blijft ontwikkelen. De doelstellingen van onze klanten en haar werknemers zijn hierbij onze grootste prioriteit. Impactvolle matches die bedrijven verder helpen. Samen doelstelling behalen en de lat hoger kunnen leggen, daar draait het om.

Of je nu op zoek bent naar een uitzendkracht, detachering of werving en selectie, Progress staat voor jou klaar! Neem gerust contact met ons op via de chat, 085 064 0436 of WhatsApp! #ALTIJDMAXIMAAL

Upload je vacature!

Heb jij op dit moment veel vacatures openstaan of ben je op zoek naar (tijdelijk) personeel die jouw team in het bedrijf kan versterken? Upload eenvoudig hier je vacature. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste talent!

Upload hier je vacature

Samenwerking

Progress werkt met toffe opdrachtgevers zoals SPIE. In de onderstaande video vertelt Fred Scherders over de samenwerking tussen SPIE en Progress.

Uitzendkrachten

Uitzendkrachten bieden flexibiliteit. Wanneer een project wat vertraging oploopt, is het handig om snel een professional te kunnen vinden die de juiste ondersteuning kan bieden op de juiste plaats. Of je werkt met piekseizoenen, je tijdelijk flexibiliteit wilt, of je voor een lange periode een uitzendkracht zoekt, het kan allemaal! Progress ontzorgt namelijk maximaal: van het recruiten, interviewen en voorstellen van de kandidaten. Daarnaast dragen wij de werkgeversrisico’s zoals alle werkgeverslasten en loop je geen risico bij ziekte, uitval of ontslag.

Meer informatie

Detacheren

Met detacheren heb je, net als uitzenden, meer flexibiliteit in je personeelsbestand. Ook hier ontzorgt Progress maximaal. Detachering biedt jouw bedrijf en medewerkers meer zekerheid. Met uitzenden heb je een flexibele arbeidsverhouding, maar bij detacheren spreken we een contractduur af. Na de contractduur kun je ervoor kiezen om de medewerker over te nemen in je eigen personeelsbestand. Je betaalt een vast tarief voor alleen de gewerkte uren, gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Progress draagt de werkgeversrisico’s zoals alle werkgeverslasten. Daarnaast loop je geen risico bij ziekte, uitval of ontslag.

Meer informatie

Werving & Selectie

Ben je op zoek naar vast personeel? Dan biedt onze dienst van werving en selectie de ideale uitkomst! Progress ontzorgt hierin volledig in het werving en selectie proces. De medewerkers komen bij jou in dienstverband. De voorwaarden met betrekking tot de secundaire arbeidsvoorwaarden, pensioen, vakantiegeld en salaris blijven hierdoor volkomen in eigen huis. Met onze werving en selectie zoeken we naar de juiste pro die jou helpt bij het behalen van je doelstellingen.

Meer informatie

ZZP

Heb je een (interim) klus waar direct personeel voor nodig is? Ben je op zoek naar een flexibele schil, of ben je op zoek naar specialistische kennis? Zzp’ers bieden de uitkomst. Zzp’ers behoren niet tot je werknemers. Dit houdt in dat je geen rekening hoeft te houden met werkgeverslasten, loonheffingen of risico’s bij ziekte. Progress heeft landelijk professionals die direct beschikbaar zijn.

Meer informatie

Neem contact met ons op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Vragen?

  Heb je vragen of ben je op zoek naar (tijdelijk) personeel die jouw team in het bedrijf kan versterken? Heb je uitzendkrachten, detacheren, werving en selectie of een zzp’er nodig? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste talent. Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Meet the team

  Volg ons op social media

  Meet the team

  Alles wat

  Progress doet

  gaat ver

  Alles wat

  Progress doet

  is groots

  Alles wat

  Progress doet

  is maximaal

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer