Ben jij een ervaren of aankomend W-installateur die staat te poppelen om aan de slag te gaan? Of ben je op zoek op zoek naar vacatures in de installatietechniek? Progress helpt je graag het met vinden van een nieuwe baan! We hebben leuke vacatures beschikbaar in jouw regio. Interesse? Bekijk dan ons overzicht met vacatures in de techniek!

Onze W-installateur vacatures

Wij hebben diverse openstaande W-installateur vacatures op elk opleidingsniveau. Ben je benieuwd welke uitdagende vacatures Progress op dit moment te bieden heeft? Bekijk onze actuele vacatures in de installatietechniek bij jou in de buurt en solliciteer eenvoudig en snel.

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Schrijf je in bij Progress

  Staat de juiste W-installateur vacature er voor jou niet tussen, maar wil je graag via Progress werken? Schrijf je dan bij ons in. Een van onze recruitment consultants helpt je dan om te zorgen dat jij je droombaan vindt! We denken graag met je mee.

  Door onze ervaring met het vervullen van vacatures in de techniek begrijpen wij goed welke behoeftes en struikelblokken jij hebt. Daar spelen we op in door altijd de juiste technici te koppelen aan de juiste vacature, zodat er een 1 op 1 match is.

  Profiel W-installateur

  Als W-installateur ben je bekend in de installatiewereld. Je bent verantwoordelijk voor de installatie van andere cv-ketels, warmtepompen, verdelers et cetera. Het is belangrijk dat je een afgeronde mbo-opleiding hebt in de richting van installatietechniek. Daarnaast vind je het leuk om technische uitdagingen aan te gaan en contact leggen met klanten en collega’s, want je zult veel op pad gaan. Ook beschik je over:

  • Een afgeronde mbo-opleiding in de richting van installatietechniek
  • VCA-certificaat
  • Rijbewijs B
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Een zelfstandige werkhouding
  • Praktisch inzicht
  Contact opnemen

  Over Progress

  Progress is een specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel, waaronder W-installateurs. Ons doel is het vinden van de juiste match tussen de kandidaten en de opdrachtgevers in de techniek. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn bij onze kandidaten. Daarom kijken we samen met jou wat het beste past bij jouw persoonlijke wensen en eisen, zodat je gelukkig wordt op je nieuwe werkplek. We begeleiden je het hele proces: van je kennismakingsgesprek totdat je je contract hebt ondertekend bij onze opdrachtgever.

  Binnen Progress hebben onze recruitment consultants en accountmanagers elk hun eigen focus. Dit maakt dat we altijd kwaliteit kunnen leveren. Op deze manier vinden we W-installateur vacatures die matchen met jouw ambitie! Voor onze diensten werken we met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, deta-vast en werving en selectie. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

  W-installateur aan het werk

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer