Werk je in de telecom en ben je op zoek naar nieuwe vacatures? Wil je graag werken als in-home monteur, glasvezel engineer, FttH specialist of projectleider FttH? Zoek je afwisseling in je werk en wil je werken aan leuke projecten waarbij je jezelf goed kunt ontwikkelen? Bij Progress vind je diverse vacatures die bij je passen! We helpen je graag met het vinden van een nieuwe uitdaging. Bekijk al onze openstaande vacatures in de telecom en schrijf je bij ons in om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste vacatures!

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Vacatures telecom bij Progress

  Voor onze vacatures in de telecom zijn wij op zoek naar kandidaten die in heel Nederland te werk gesteld kunnen worden. Het is belangrijk dat je flexibel bent en graag buiten werkt. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar kandidaten die echt het verschil willen maken en passie hebben voor het vak. We hebben diverse telecom vacatures beschikbaar bij Progress:

  • Engineer FttH
  • Projectleider FttH
  • In-home monteur
  • Glasvezelmonteur
  • Field service engineer mobiele telecom

  Onze sollicitatieprocedure

  1. Voordat we jou aan onze opdrachtgever voorstellen, doorlopen we eerst een uitgebreide procedure. Onze recruitment consultants voeren altijd een persoonlijk intakegesprek om jou beter te leren kennen. We kijken namelijk verder dan het cv, zodat wij de beste match kunnen maken met de telecom vacatures.
  2. Wanneer je cv volledig aansluit bij de telecom vacature waar je voor hebt gesolliciteerd, stellen we je voor bij onze opdrachtgever. We houden je hiervan op de hoogte.
  3. Mag je op gesprek bij onze opdrachtgever? Dan bereiden we je zo goed mogelijk voor, zodat je je kunt goed presenteren tijdens het gesprek.
  Contact opnemen

  Daarom Progress

  Progress kent zijn oorsprong in de telecom. Of het nu gaat om telecom vacatures voor in-home monteurs, glasvezel engineers, FttH specialisten of projectmanagers, wij bedienen deze en nog vele andere rollen in de telecom. Onze partners weten dat ze bij ons terecht kunnen voor kennis en kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring, kennis en netwerk zijn we in staat om binnen een korte tijd de juiste match te maken.

  De oprichter van Progress, Fatih Günes, is zelf jarenlang een telecom monteur geweest. Binnen Progress werken we samen met bedrijven met leuke projecten. Onze partners zijn voor hun telecom vacatures op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s. Of je nu al een doorgewinterde projectmanager, FttH specialist of glasvezel engineer bent, of nog geen enkele ervaring hebt, maar wel aan de slag wilt in de telecom, wij helpen je graag! Meer weten? Neem dan contact met ons op!

  Vacatures telecom

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer