Ben je op zoek naar senior Java developer vacatures omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Dan zoekt Progress jou! Voor diverse IT vacatures zijn wij op zoek naar senior Java developers! Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland en variëren van zorginstellingen tot (semi)overheidsinstellingen. Wij weten naar welke vaardigheden en competenties zij op zoek zijn en we helpen je graag naar de volgende stap in je IT-carrière. Vind via Progress een baan in de IT die perfect aansluit op je ambities, wensen en ervaring. Bekijk al onze IT vacatures en schrijf je bij ons in om hiervan op de hoogte te blijven.

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Onze senior Java developer vacatures

  Voor onze vacatures voor een senior Java developer zoeken we sterke teamspelers die goed kunnen communiceren. Pro-actieve en leergierige personen. Jij bent die senior Java developer die voor topkwaliteit gaat! Ook houd je je niet alleen bezig met de beste technische oplossingen, maar houd je rekening met de behoefte en wensen van onze opdrachtgever. Tot slot ben jij een senior Java developer die graag met de nieuwste tools en technieken wil werken om verbetering door te voeren in de software. Daarnaast vragen wij voor de vacatures senior Java developer:

  • Een hbo- of wo-diploma in een technische richting;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van Java-software;
  • Kennis van en ervaring met Java-frameworks en -tooling, zoals Spring, Hibernate, JPA, Maven en Git;
  • Goede communicatieve en analytische vaardigheden;
  • Je spreekt én schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
  Vacatures senior Java developer bij Progress

  Schrijf je bij ons in!

  Wij hebben regelmatig openstaande senior Java developer vacatures. Ben je in between jobs of toe aan een nieuwe uitdaging? Neem snel een kijkje! Staat de uitdaging die je zoekt er op dit moment niet tussen? Laat dan direct je gegevens achter in het formulier bovenaan de pagina, zodat een van onze recruitment consultants contact met je kan opnemen om samen te kijken naar een passende uitdaging als senior Java developer.

  Daarom Progress

  Het draait bij Progress om jou. Wij denken met je mee en vinden het belangrijk dat we een baan voor je vinden die echt bij je past en waar je blij van wordt. Door onze ervaring met het vervullen van senior Java developer vacatures begrijpen we goed welke behoeftes en struikelblokken jij hebt. Daar spelen we op in door altijd de juiste senior Java developer te koppelen aan de IT vacature van onze opdrachtgever om tot een 100% match te komen. Heb je vragen? Laat het ons weten, we komen graag met je in contact!

  Contact opnemen

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer