Ben je monteur, werkvoorbereider, projectleider of elektricien en op zoek naar passende vacatures in de techniek? Progress helpt je graag op weg! Voor verschillende technische opdrachtgevers in heel Nederland, zoals Rotterdam, Den Haag, Dordrecht en Breda zijn wij op zoek naar technisch personeel om de openstaande vacatures te vervullen! Wij helpen je graag met het vinden van vacatures in de techniek die aansluiten op je ambities, wensen en ervaring. Bekijk al onze vacatures in de techniek en schrijf je bij ons in om hiervan op de hoogte te blijven!

Onze vacatures in de techniek

Wij hebben verschillende technische vacatures in onder andere de installatietechniek, woningbouw, utiliteit en industrie. Dit kan zowel binnen als buitenwerk zijn. Onze technische opdrachtgevers hebben uitdagende vacatures, variërend van werkvoorbereider tot servicemonteur speciale voertuigen. Bekijk alle actuele vacatures in de techniek bij jou in de buurt en solliciteer eenvoudig en snel. Maak gebruik van onze handige filters om jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging makkelijker te maken.

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Geef je carrière een boost!

  Wil je meer informatie over hoe wij jou kunnen helpen met het vinden van vacatures in de techniek? Of heb je een specifieke vraag over een vacature waar je interesse hebt? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085 064 0436. Een van onze recruitment consultants helpt je graag om te zorgen dat jij je droombaan vindt! Staat jouw gewenste vacature er niet tussen, maar wil je graag via Progress werken? Stuur ons gerust een open sollicitatie. Wij helpen je graag!

  Daarom Progress

  Bij Progress draait het om jou. We denken met je mee en vinden het belangrijk dat we een baan vinden die goed bij je past en waar je gelukkig van wordt. Door onze ervaring met het vervullen van vacatures in de techniek begrijpen wij goed welke behoeftes en struikelblokken jij hebt. Daar spelen we op in door altijd de juiste technici te koppelen aan de juiste vacature, zodat er een 100% match is.

  Contact opnemen

  Over Progress

  Progress is gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch personeel. Dit doen we sinds 2018. Ons doel is het vinden van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever, waarbij we de hoogste kwaliteitsstandaarden in acht nemen. Onze kandidaten staan altijd bij ons op nummer 1.

  Binnen Progress hebben alle recruitment consultants en accountmanagers hun eigen focus. Dit maakt dat we altijd kwaliteit kunnen leveren. Op deze manier vinden we vacatures in de techniek die matchen met jouw ambitie! Voor onze diensten werken we met diverse contractvormen: uitzenden, detacherenwerving en selectie en deta-vast. Meer weten? Neem gerust contact op!

  Vacatures in de techniek

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer