Openstaande vacature servicemonteur?

Heb jij een openstaande vacature voor een servicemonteur? Wij helpen je graag om deze te vervullen! Progress zet net dat stapje extra. We zetten allesomvattende strategieën in om jouw doelstellingen te behalen, zodat jij je vacature voor een servicemonteur snel vervult! Ben je benieuwd hoe we dit doen? Vul het formulier in, dan neemt een van onze recruitment consultants zo snel mogelijk contact met je op. 

Onze servicemonteurs 

Bij Progress hebben we de juiste servicemonteurs in onze database, dus we kunnen jouw vacature snel vervullen. Onze servicemonteurs hebben de juiste competenties, kennis en ervaring. Ze signaleren problemen snel en komen ook met oplossingen. Het takenpakket van een servicemonteur is erg divers. Ze zijn vaak op locatie bezig met het repareren en onderhouden van machines en apparaten. De werkzaamheden van een servicemonteur kunnen bestaan uit het opsporen van storingen, het onderhouden en repareren van machines, klanten adviseren en nieuwe installaties installeren. We hebben servicemonteurs die passen bij de werkzaamheden binnen jouw bedrijf. Wij denken in mogelijkheden en gaan ook zo om met al onze kandidaten. Wij kijken écht naar de persoon en niet alleen naar opleidingen en arbeidsverleden. 

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Wat doen we om jouw vacature servicemonteur te vervullen?

  • We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en database van servicemonteurs; 
  • We leveren relevante en gekwalificeerde servicemonteurs. Servicemonteurs die matchen met zowel de servicemonteur vacature als met jou als werkgever op persoonlijk vlak; 
  • We werken snel en efficiënt. Onze partners staan vaak versteld van de snelheid waarmee we werken; 
  • We gaan het gesprek met je aan over je servicemonteur vacature, zodat we de vraag achter de vraag kunnen achterhalen. 

  We geloven in karakter, kijken verder dan facts en figures. We durven te vertrouwen op ons onderbuikgevoel en zijn geïnteresseerd in het totale plaatje. De persoonlijke motivatie en het vertrouwen krijgen is essentieel. Als het totale plaatje klopt, gaan we ervoor.  

  Ons doel

  Ons doel is het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Een belangrijke kracht is de focus die we daarbij hebben. De vacatures voor servicemonteurs vervullen we door heel Nederland, zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht

  Onze recruiters en accountmanagers hebben elk hun eigen focus,  waardoor we altijd kwaliteit kunnen leveren. Voor onze diensten werken we met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, werving en selectie en deta-vast. Op deze manier vinden we altijd het geschikte technische personeel om jouw servicemonteur vacature te vervullen!  

  Contact opnemen

  Altijd maximaal

  Progress is een carrièreorganisatie die zich volledig toewijdt aan onze kandidaten en onze partners. Hierbij nemen we de hoogste kwaliteitsstandaarden in acht. Onze corebusiness is het helpen met flexibele personeelsoplossingen. We innoveren constant en blijven ons verdiepen in de uitdagingen en bedrijfsvoering van onze partners. In een dynamische en constant veranderende arbeidsmarkt, zijn wij dé partner voor bedrijven, die zich eveneens blijven ontwikkelen.

  Grote getallen gaan wij niet uit de weg en bij het voorstellen van grote aantallen kandidaten, gaat dit niet ten koste van onze kwaliteitsnorm. Een samenwerking met jou betekent voor ons een langdurig en gelijkwaardig partnerschap dat bouwt op wederzijds vertrouwen en transparante communicatie. Samen komen we tot duurzame inzetbaarheid van kandidaten voor jouw vacature voor een servicemonteur, een duurzame relatie en maken we duurzame afspraken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Vacature vervuld, servicemonteur aan het werk

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer