Vacature servicemonteur installatietechniek

Ben je op zoek naar vacatures voor servicemonteur installatietechniek? Vind je het leuk om onderweg te zijn en in contact te zijn met klanten? Wil je aan de slag gaan bij een van onze technische opdrachtgevers in de regio Leiden, Rotterdam, Den Haag en Delft? Dan bij je bij Progress aan het juiste adres om een nieuwe uitdaging te vinden als servicemonteur in de installatietechniek! Binnen Progress zijn we altijd op zoek naar de juiste kandidaten om de openstaande vacatures voor servicemonteur installatietechniek in de installatie-, productie- of servicebedrijven te vervullen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Wat ga jij doen als servicemonteur installatietechniek?

Als jij via ons een vacature servicemonteur installatietechniek gaat vervullen, ben je verantwoordelijk voor de service en onderhoud binnen de woningbouw en utiliteit. Ook zul je zowel bij woningen van particulieren als bij woningen van woningbouwcorporaties worden ingezet. De diverse werkzaamheden bestaan uit:

 • Het zelfstandig of samen met een collega onderhoud- en servicewerkzaamheden uitvoeren;
 • Het inregelen van installaties;
 • Het oplossen van storingen;
 • Rapportages uitbrengen en deze eventueel rapporteren aan het technisch beheer;
 • Eventueel aansturen van andere monteurs

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Functie-eisen

  Om in aanmerking te komen voor de vacature servicemonteur installatietechniek is het belangrijk dat je beschikt over:

  • Een diploma gericht op elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde met minimaal niveau 2, 3 of 4;
  • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • In bezit van een geldig VCA;
  • Rijbewijs B.

  Voor onze servicemonteur installatietechniek vacature kom je veel bij klanten over de vloer. Jij bent het gezicht van onze opdrachtgever. Je zorgt ervoor dat de klanten tevreden zijn. Daarom ben jij servicegericht en klantvriendelijk. Jij weet een glimlach op hun gezicht te toveren! Tot slot is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en duidelijk kunt overleggen met je collega’s wat het probleem is en hoe je dit gaat oplossen.

  Onze vacatures servicemonteur installatietechniek

  Wij hebben regelmatig openstaande vacatures servicemonteur installatietechniek. Laat direct je gegevens achter in het formulier met je cv en een van onze recruitment consultants zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om samen te gaan kijken naar een passende uitdaging als servicemonteur in de installatietechniek!

  Benieuwd naar onze technische vacatures? We hebben ze allemaal voor je op een rij gezet.

  Contact opnemen

  Daarom Progress

  Binnen Progress draait het om jou. Wij denken graag met je mee en we vinden het belangrijk dat we een baan vinden die bij jou past en waar je gelukkig van wordt. Door onze ervaring met het vervullen de vacatures servicemonteur installatietechniek begrijpen wij goed welke behoeftes en struikelblokken jij hebt. We spelen hierop in door de juiste servicemonteurs in de installatietechniek te koppelen aan de vacature van onze opdrachtgever zodat er een 100% match is aan beide kanten. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

  Progress vacatures servicemonteur installatietechniek

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer