Openstaande vacature installatiemonteur?

Heb jij een openstaande vacature voor een installatiemonteur? Progress helpt je graag om deze te vervullen! We zetten net dat stapje extra en hebben allesomvattende strategieën om jouw doelstellingen te behalen. Zo is jouw vacaturevoor een installatiemonteurop korte termijn vervuld! Wil je weten hoe we dit doen? Vul het formulier in, dan neemt een van onze recruitment consultants zo snel mogelijk contact met je op.

Onze installatiemonteurs

Bij Progress hebben we de juiste installatiemonteurs in onze database. Onze installatiemonteurs beschikken over de juiste competenties. Ze hebben veel kennis van (technische) systemen en veiligheidsrisico’s, waardoor ze altijd weten wat ze doen. De installatiemonteurs zijn vaak verbonden aan de bouw en industriële sectoren. Daar draait het niet alleen om het ontwerpen en realiseren van installaties. Het gaat ook om de aanleg en de bouw van een installatie. Vervolgens is het belangrijk dat dit goed wordt onderhouden.

We hebben installatiemonteurs die perfect passen bij de werkzaamheden binnen jouw bedrijf. We geloven in kansen en denken in mogelijkheden. Zo gaan we ook om met al onze kandidaten. Wij kijken écht naar de persoon en niet alleen naar opleidingen en arbeidsverleden.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Wat doen we om jouw vacature voor een installatiemonteur te vervullen?

  • We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en database van installatiemonteurs;
  • We leveren relevante en gekwalificeerde servicemonteurs die matchen met zowel de installatiemonteur vacature als met jou als werkgever op persoonlijk vlak;
  • We werken snel en efficiënt. Onze partners staan vaak versteld van de snelheid waarmee we werken;
  • We gaan het gesprek met je aan over je installatiemonteur vacature, zodat we de vraag achter de vraag kunnen achterhalen.

  We geloven in karakter en kijken verder dan facts en figures. We durven te vertrouwen op ons onderbuikgevoel en zijn geïnteresseerd in het totale plaatje. De persoonlijke motivatie, het vertrouwen krijgen is essentieel. Als het totaalplaatje klopt gaan we ervoor.

  Ons doel

  Ons doel is het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Een belangrijke kracht is de focus die we daarbij hebben. De vacatures voor installatiemonteurs vervullen we door heel Nederland, zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

  Onze recruiters en accountmanagers hebben elk hun eigen focus. Dit maakt dat we altijd kwaliteit kunnen leveren. Voor onze diensten werken we met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, werving en selectie en deta-vast. Op deze manier vinden we altijd het geschikte technische personeel om jouw installatiemonteur vacature te vervullen!

  Contact opnemen

  Altijd maximaal

  Wij zijn een carrièreorganisatie die zich volledig toewijdt aan onze kandidaten en onze partners. Hierbij nemen we de hoogste kwaliteitsstandaarden in acht. Onze corebusiness is het helpen met flexibele personeelsoplossingen. We innoveren continu en blijven ons verdiepen in de uitdagingen en bedrijfsvoering van onze partners. In een dynamische en constant veranderende arbeidsmarkt, zijn wij dé partner voor bedrijven, die zich eveneens ook blijven ontwikkelen.

  Grote getallen gaan wij niet uit de weg en bij het voorstellen van grote aantallen kandidaten, gaat dit niet ten koste van onze kwaliteitsnorm. Een samenwerking met jou betekent voor ons een langdurig en gelijkwaardig partnerschap, gebouwd op wederzijds vertrouwen en transparante communicatie. Wij vervullen jouw vacature voor een installatiemonteur en samen komen we tot duurzame inzetbaarheid van de kandidaten, een duurzame relatie en maken we duurzame afspraken. Meer weten? Neem gerust contact op.

  Vacature installatiemonteur

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer