Heb je een openstaande vacature FttH (Fiber to the Home) binnen jouw telecombedrijf? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een FttH engineer, FttH projectleider of een in-home monteur? Progress helpt je graag met het vervullen van deze FttH vacature! Hiervoor zetten we allesomvattende strategieën in en we gaan net een stap verder om jouw FttH vacature vervuld te krijgen.

Wil je meer weten? Vul het formulier in en een van onze recruitment consultants neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Onze FttH professionals

  Dagelijks spreken wij de beste FttH professionals die in Nederland te vinden zijn. Bij Progress hebben we dan ook de juiste kandidaten in onze database om jouw vacature op het gebied van FttH te vervullen. Onze vakkundige FttH professionals hebben meerdere jaren ervaring en verstaan hun vak. Zowel jouw wensen als die van de kandidaat staan bij ons centraal, waardoor wij altijd een goede match kunnen maken.

  Wij weten ook latent zoekende FttH professionals te bereiken. Deze professionals zijn nog niet actief op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar ze zijn wel geïnteresseerd. Wij onderhouden intensief contact met hen, zodat we ze kunnen helpen met de volgende stap in hun carrière in de telecom.

  Dagelijks vervullen wij verschillende vacatures binnen onze expertises. Ben je benieuwd naar onze actuele telecomvacatures? Bekijk ze op onze vacaturepagina.

  Wat doen wij om jouw vacature FttH te vervullen?

  • We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en database van FttH professionals;
  • Wij leveren relevante, gekwalificeerde FttH professionals voor jouw FttH vacatures;
  • Wij werken snel en efficiënt. Onze partners staan vaak versteld van de snelheid waarmee wij werken;
  • Wij gaan het gesprek met je aan over de aanvraag, waardoor ook de vraag achter de vraag helder wordt.

  Voordat we de kandidaat aan je voorstellen, doorlopen we eerst een uitgebreide procedure. Onze recruitment consultants voeren altijd een persoonlijk intakegesprek om de kandidaat beter te leren kennen. Wij kijken namelijk verder dan het cv, zodat wij de beste match kunnen maken met jouw vacatures op het gebied van FttH.

  Contact opnemen

  Telecom

  Progress is specialist op het gebied van telecom. De oprichter van Progress, Fatih Günes, was zelf jarenlang monteur in de telecom. We werken samen met bedrijven met leuke projecten, waar wij onder andere vacatures voor FttH projectleiders, in-home monteurs, FttH engineers en uitvoerders FttH invullen.

  Onze telecompartners weten dat ze bij ons terecht kunnen voor kennis en kwaliteit. Door de jarenlange ervaring, onze kennis en ons netwerk in de telecom kunnen we in korte tijd de juiste match maken. Wil jij het ook aan ons overlaten om de perfecte match te maken? Neem dan contact op. We gaan graag voor je aan de slag!

  FttH engineer gezocht

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer