Uitvoerder FttH

Ben je op zoek naar een uitvoerder FttH (Fiber to the Home) voor in de telecom? Progress helpt je graag met het vervullen van de vacature! Daarbij zetten we net dat stapje extra en we hanteren allesomvattende strategieën om jouw doelstellingen te behalen, zodat jij je vacature voor uitvoerder FttH vervult! Ben je benieuwd hoe we dit doen? Vul het formulier in. Een van onze recruitment consultants neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Onze uitvoerders FttH

  De uitvoerders FttH in onze database hebben jaren ervaring in de telecom. Ze beschikken over kennis van glasvezels en ze zijn een kei in het plannen, organiseren en controleren van het onderhanden werk. Daarnaast weten ze dat het belangrijk is om de kwaliteit te bewaken.

   

  Telecom

  Progress is specialist op het gebied van telecom. De oprichter van Progress, Fatih Günes, is zelf jarenlang monteur geweest in de telecom. Binnen Progress werken we samen met bedrijven met leuke projecten, waar wij onder andere vacatures voor een FttH uitvoerder, in-home monteur, FttH engineer en projectleider FttH vervullen. Onze telecompartners weten dat ze bij ons terecht kunnen voor kennis en kwaliteit. Onze jarenlange ervaring, kennis en netwerk in de telecom stelt ons in staat om binnen een korte tijd de juiste match te maken.

  Waarom Progress?

  1. We staan voor duurzame inzetbaarheid en duurzame relaties.
  2. We zijn partnergericht.
  3. We passen ons proces aan op de behoeften van onze partners.
  4. We werven het gehele jaar door FttH uitvoerders, ongeacht of er concrete aanvragen zijn. Zo breiden wij steeds proactief onze pool uit.
  5. We beschikken over een ruime online database met geschikte uitvoerders FttH die dagelijks worden bijgewerkt.
  6. Wij verzamelen regelmatig feedback om onze dienstverlening te verbeteren.

  Ons doel is het vinden van de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat. Een belangrijke kracht is de focus die we daarbij hebben op de telecom. De vacatures voor FttH uitvoerders vervullen wij door heel Nederland.

  Onze recruiters en accountmanagers hebben elk hun eigen focus, waardoor we altijd kwaliteit kunnen leveren. Voor onze diensten werken we met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, deta-vast en werving en selectie. Op deze manier vinden we altijd de geschikte uitvoerder FttH voor jou!

  Contact opnemen

  Altijd maximaal

  Wij zijn volledig toegewijd aan onze kandidaten en onze partners en nemen daarbij de hoogste kwaliteitsstandaarden in acht. Onze corebusiness is om onze partners te helpen met flexibele personeelsoplossingen. We blijven innoveren en ons verdiepen in de uitdagingen en bedrijfsvoering van onze partners. In een dynamische en constant veranderende arbeidsmarkt, zijn wij dé partner voor bedrijven die zich eveneens blijven ontwikkelen. We laten ons niet afschrikken door grote getallen en bij het voorstellen van grote aantallen kandidaten, gaat dit niet ten koste van onze kwaliteitsnorm.

  Een samenwerking met jou betekent voor ons een langdurig en gelijkwaardig partnerschap dat bouwt op wederzijds vertrouwen en transparante communicatie. Samen komen we tot duurzame inzetbaarheid van kandidaten, een duurzame relatie en maken we duurzame afspraken. Wij vinden voor jou de geschikte uitvoerder FttH (Fiber to the Home) in de telecom! Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.

  uitvoerder ftth

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer