Openstaande techniek vacatures?

Heb jij vacatures in de techniek die vervuld moeten worden? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een eerste monteur mechatronica, installatiemonteur, projectleider civiele techniek of een elektromonteur? Progress helpt je graag met het vervullen van deze vacatures! Wij gaan net een stap verder en zetten allesomvattende strategieën in om jouw doelstellingen te behalen, zodat jij je techniek vacatures vervuld krijgt. Wil je weten hoe? Vul het formulier in, dan neemt een van onze recruitment consultants zo snel mogelijk contact met je op.

Wat bieden we?

Bij Progress hebben we het juiste technische personeel in onze database. Techniek is een brede branche, maar met onze vakkundigheid helpen we je graag verder jouw vacatures in de techniek te vervullen. Of je nu op zoek bent naar een elektromonteur, zelfstandig elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur, W-installateur, monteur mechatronica, loodgieter of projectleider civiele techniek, wij hebben het geschikte technische personeel voor jou! We begrijpen de technische vacatures en profielen waar je naar op zoek bent. Dagelijks vervullen wij binnen onze expertises verschillende vacatures. Ben je benieuwd naar onze actuele techniek vacatures? Bekijk ze op onze vacaturepagina.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Wat doen wij om jouw techniek vacatures te vervullen?

  • Wij maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en database van personeel in de techniek;
  • Wij leveren relevant en gekwalificeerd personeel voor jouw vacatures in de techniek;
  • Wij werken snel en efficiënt. Onze partners staan vaak versteld van de snelheid waarmee we werken;
  • Wij gaan het gesprek met je aan over de aanvraag, zodat we de vraag achter de vraag kunnen achterhalen.

  Ons doel is het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Een belangrijke kracht is de focus die we daarbij hebben. De technische vacatures vervullen wij door heel Nederland, zoals Amsterdam, Delft, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze recruiters en accountmanagers hebben elk hun eigen focus, waardoor we altijd kwaliteit kunnen leveren. Voor onze diensten werken we met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, werving en selectie en deta-vast.

  Openstaande vacatures techniek

  Elk jaar zijn er duizenden extra mensen nodig in de techniek. Het gat in de arbeidsmarkt blijft toenemen tot meer dan 70.000 technische vacatures. In Nederland lopen we voorop met technologische innovatiekracht en het opleiden van technisch personeel. Om koploper te blijven is het belangrijk dat het tekort aan technisch personeel wordt aangepakt. Met het Nationaal Techniekpact proberen overheden, onderwijs en het bedrijfsleven dit aan te bereiken.

  We begrijpen dat het door het tekort niet altijd makkelijk is om de juiste kandidaat te vinden. Maar Progress heeft ze! Wij helpen je bij het invullen van je vacatures in de techniek, zodat de continuïteit van je organisatie gewaarborgd blijft.

  Contact opnemen

  Altijd maximaal

  Wij streven ernaar om dé carrièreorganisatie te zijn voor mensen die uitgedaagd willen worden. Voor professionals die in beweging zijn en willen blijven. Soms is dit voor een eerste, maar altijd voor de volgende stap vooruit. We zijn niet gericht op die ene baan, maar verbinden ons aan een loopbaan. Zelf als iedereen het wel goed vindt, gaan wij door voor onze pro’s en zoekenden. Dit doen wij altijd maximaal!

  Vacatures in de techniek
  Techniek Vacatures

  Contact met Progress

  Zit jij met je handen in het haar omdat je technische vacatures moet zien te vervullen, zoals servicemonteur, elektromonteur, monteur mechatronica of W-installateur? Wij willen impact maken en denken graag met onze partners mee over het invullen van de openstaande vacatures in de techniek. Neem contact op met een van onze recruitment consultants of vraag direct een offerte aan. We helpen je graag verder.

  Bereken je tarief

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer