Service- en onderhoudsmonteur

Ben jij een monteur in hart en nieren op zoek naar de volgende technische uitdaging? Kijk dan nu op de vacaturepagina van Progress om de laatste vacatures voor service- en onderhoudsmonteurs te zien! Heb jij je opleiding in de techniek zojuist afgerond, of ben je al jaren werkzaam als monteur maar wil je graag een stap verder in je carrière? Wij helpen jou om die stap te zetten. Het is onze taak om talent zoals jij te koppelen aan bedrijven die jou nodig hebben. Progress heeft een groot netwerk van bedrijven binnen de IT, techniek, klantenservice, energie, finance, telecom en (semi-)overheidssector die wellicht op zoek zijn naar jou! Service- en onderhoudsmonteurs zijn immers de fundering van soepel lopende bedrijfsactiviteiten.

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Veelvoorkomende vacatures voor service- en onderhoudsmonteurs

  Wij krijgen regelmatig openstaande vacatures van bedrijven die op zoek zijn naar service- en onderhoudsmonteurs. Dit komt doordat de bedrijven waar wij onze diensten voor inzetten, veelal in de meer technische sectoren werken. Een greep uit de vacatures waarvoor wij vaak bemiddelen:

  • Monteur
  • Servicetechnicus
  • Servicemonteur speciale voertuigen
  • Monteur hoog- en middenspanningslijnen
  • Elektramonteur

  Natuurlijk komt het wel eens voor dat uitgerekend die ene service- en onderhoudsmonteur vacature waar jij naar zoekt niet openstaat in jouw omgeving. Geen zorgen! Schrijf je bij ons in om op de hoogte te blijven van de nieuwste service- en onderhoudsmonteur vacatures in jouw omgeving.

  How we help you Progress

  Bij Progress sta jij als kandidaat centraal. Om deze overtuiging te bewerkstelligen zetten wij onszelf in als meer dan alleen een doorgeefluik van jouw CV. In plaats van jou te koppelen aan een vacature omdat jouw ervaring en opleiding overeenkomen, gaan we graag eerst met je in gesprek om erachter te komen wat jou energie geeft. Waar liggen je passies? Wat is je echte kunnen? Dat zijn de hamvragen die we graag in kaart willen brengen. Wij streven er altijd naar om langetermijnrelaties tussen kandidaten en bedrijven te creëren.

  We bieden overigens diverse contractvormen aan:  uitzend-, detacherings-, deta-vast of werving en selectiecontracten. Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

  Contact opnemen

  Neem contact op!

  Heb jij jouw volgende uitdaging als servicetechnicus of onderhoudsmonteur al gevonden? Neem dan direct via de vacature contact op of bel ons op 085 064 0436. Zo kom je direct in contact met onze recruitment consultants. Als je vragen hebt kun je bellen of het contactformulier invullen. Staat je droombaan nog niet tussen de vacatures? Schrijf je dan bij ons in. Wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures die jou aanspreken!

  Service En Onderhoudsmonteur Elektra Aan Het Werk

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer