Wij zijn op zoek naar recruiters voor ons kantoor in Wateringen!

Kun jij iemand vinden voor iedere vacature? Ga dan aan de slag als recruiter!
Ben je ook nog eens commercieel, proactief en communicatief vaardig? Kom dan langs om te ontdekken of je de functie en ons bedrijf leuk vindt!

Wanneer?
Maandag 21 maart t/m vrijdag 1 april van 09:00 tot 16:00 uur organiseren we een open hiring. Zo kun jij langskomen om te kijken of de functie recruiter bij je past en je ons bedrijf leuk vindt. Is er een match? Dan kun je direct aan de slag!

Waar?
Sylvain Poonsstraat 36 in Wateringen.

Wat bieden wij?
– €2000 – €3000 + bonussen
– 25 vakantiedagen
– Een onwijs leuk team

Wat vragen wij van jou?
– HBO werk- en denkniveau
– Communicatief vaardig
– Fulltime beschikbaar

Alles wat
Progress doet
gaat ver

Alles wat
Progress doet
is groots

Alles wat
Progress doet
is maximaal

Maak kennis met ons team

Lotus

Recruiter

Lotus Schroevers

Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

Profielfoto

Recruitment consultant

Aysim Türkmenilli

Dilos Yolci

Backoffice Manager

Dilos Yolci

Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

Img 0959

Recruiter

Patricia Kazala

Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

Photo 2023 10 25 13 46 22

Directeur

Fatih Gunes

Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

© 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer