Projectleider FttH

Ben je op zoek naar een projectleider FttH (Fiber to the Home) voor in de telecom? Progress helpt je graag met het vervullen van deze vacature! Daarbij zetten we net dat stapje extra en we hanteren allesomvattende strategieën om jouw doelstellingen te behalen, zodat jij je vacature voor een projectleider FttH vervult! Ben je benieuwd hoe we dit doen? Vul het formulier in. Een van onze recruitment consultants neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Vind je projectleider FttH via Progress

  De projectleiders FttH in onze database hebben jaren ervaring in de telecom. Ze zijn de schakel tussen de organisatie en de uitvoering. Tijdens het werk houden zij onder andere het overzicht op de materialen en tijd. Daarnaast beschikken ze kennis van glasvezels en ze zijn een kei in het plannen en organiseren.

   

  Telecom

  Progress is een specialist op het gebied van telecom. De oprichter van Progress, Fatih Günes, was zelf jarenlang monteur in de telecom. Binnen Progress werken we samen met bedrijven met leuke projecten, waar wij onder andere vacatures voor FttH projectleiders, in-home monteurs, FttH engineers en uitvoerders FttH invullen. Onze telecompartners weten dat ze bij ons terecht kunnen voor kennis en kwaliteit. Door de jarenlange ervaring, onze kennis en ons netwerk in de telecom kunnen we in korte tijd de juiste match maken.

  Wat doen we om de projectleider FttH vacatures te vervullen?

  • We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en database van projectleiders FttH;
  • We leveren relevant en gekwalificeerd personeel;
  • We werken snel en efficiënt. Onze partners staan vaak versteld van de snelheid waarmee we werken;
  • We gaan het gesprek met je aan over de aanvraag, zodat we de vraag achter de vraag kunnen achterhalen.

  Ons doel is het vinden van de juiste match tussen de opdrachtgever en de projectleider FttH. Een belangrijke kracht is de focus die we daarbij hebben in de telecom. De vacatures voor projectleider FttH vervullen we door heel Nederland.

  Onze recruiters en accountmanagers hebben elk hun eigen focus, waardoor we altijd kwaliteit leveren. We werken met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, deta-vast en werving en selectie.

  Contact opnemen

  Altijd maximaal

  Wij zijn volledig toegewijd aan onze kandidaten en onze partners en nemen altijd de hoogste kwaliteitsstandaarden in acht. Wij helpen onze partners te helpen met flexibele personeelsoplossingen, dat is onze corebusiness. Daarbij blijven we innoveren en ons verdiepen in de uitdagingen en bedrijfsvoering van onze partners. In een dynamische en constant veranderende arbeidsmarkt, zijn wij dé partner voor bedrijven die zich eveneens blijven ontwikkelen. We laten ons niet afschrikken door grote getallen en bij het voorstellen van grote aantallen kandidaten, gaat dit niet ten koste van onze kwaliteitsnorm.

  Een samenwerking met jou betekent voor ons een langdurig en gelijkwaardig partnerschap dat bouwt op wederzijds vertrouwen en transparante communicatie. Samen realiseren we duurzame inzetbaarheid van kandidaten, een duurzame relatie en maken we duurzame afspraken. Wij vinden voor jou de geschikte projectleider FttH (Fiber to the Home) in de telecom! Meer weten? Neem gerust contact op.

  Projectleider Ftth

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer