Ben je een Java software ontwikkelaar en op zoek naar Java software ontwikkelaar vacatures in jouw regio? Zoek je afwisseling in je werk en wil je werken aan complexe projecten waarbij je jezelf goed kunt ontwikkelen? Vind eenvoudig en snel Java software ontwikkelaar vacatures bij Progress! We helpen je graag met het vinden van een nieuwe uitdaging in de IT! Bekijk al onze openstaande Java software ontwikkelaar vacatures en schrijf je bij ons in om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste IT vacatures!

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Onze Java software ontwikkelaar vacatures

  We hebben diverse Java software ontwikkelaar vacatures beschikbaar door heel Nederland. Onze opdrachtgevers variëren van zorginstellingen tot financiële instellingen. Daardoor kun je verschillende kanten op gaan in diverse branches. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar proactieve Java software ontwikkelaars die de beste technische oplossingen realiseren. Jij streeft naar de hoogste kwaliteit en je houdt rekening met hun wensen en behoeften. Daarnaast beschik je over:

  • Een hbo- of wo-diploma in een technische richting;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van Java-software;
  • Kennis van en ervaring met Java-frameworks en -tooling, zoals Spring, Hibernate, JPA, Maven en Git;
  • Goede communicatieve en analytische vaardigheden;
  • Je spreekt én schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

  Waarom Progress?

  Wij gaan verder dan alleen het matchen van de juiste kandidaten aan de openstaande Java software ontwikkelaar vacatures. We schuiven niet simpelweg een cv door die op een eerste indruk past bij de vacature, maar we kijken echt naar jou als persoon. Daardoor weten we of je perfect past binnen het team van onze opdrachtgever. We vinden het belangrijk dat dat je gelukkig wordt op je nieuwe werkplek en dat die voldoet aan jouw persoonlijke wensen en eisen.

  Binnen Progress hebben de recruitment consultants en accountmanagers elk hun eigen focus waardoor we altijd kwaliteit leveren en op deze manier vinden we ook Java software ontwikkelaar vacatures die matchen met jouw ambitie! Voor onze diensten werken we met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, deta-vast en werving en selectie.

  Contact opnemen

  Schrijf je bij ons in!

  Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Java software ontwikkelaar vacatures? Schrijf je dan bij ons in! Onze recruitment consultants helpen je graag bij het vinden van een nieuwe baan als Java software ontwikkelaar in jouw buurt. We hebben veel ervaring met het vervullen van Java software ontwikkelaar vacatures, waardoor we goed begrijpen waar jij naar op zoek naar bent. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

  Java software ontwikkelaar vacatures

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer