Ben jij Java programmeur en op zoek naar vacatures? Progress helpt je graag! Wij helpen Java programmeurs zoals jij graag aan een nieuwe baan. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland en variëren van zorginstellingen tot financiële instellingen. Wij zorgen ervoor dat jij een perfecte Java programmeur vacature vindt die aansluit op je wensen en eisen. Wil je weten hoe we dat doen? Bekijk al onze IT vacatures en schrijf je bij ons in om hiervan op de hoogte te blijven!

Onze Java programmeur vacatures

Voor onze Java programmeur vacatures zijn we op zoek naar sterke pro-actieve teamleden die goed kunnen communiceren. Jij bent de Java programmeur die de hoogte kwaliteit nastreeft. Je geeft de beste technische oplossingen aan de opdrachtgevers en je houdt rekening met hun wensen en behoeften. Daarnaast beschik je over:

 • een hbo- of wo-diploma in een technische richting;
 • minimaal 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van Java-software;
 • kennis van en ervaring met Java-frameworks en -tooling, zoals Spring, Hibernate, JPA, Maven en Git;
 • goede communicatieve en analytische vaardigheden;
 • je spreekt én schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Onze recruiters en accountmanagers hebben elk hun eigen focus. Dit maakt dat we altijd kwaliteit kunnen leveren. Op deze manier vinden we altijd de Java programmeur vacature die matcht met jouw ambitie! Voor onze diensten werken we met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, deta-vast en werving en selectie.

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Schrijf je bij ons in!

  Wij hebben regelmatig openstaande Java programmeur vacatures. Ben je in between jobs of toe aan een nieuwe baan? Neem snel een kijkje! Staat de droombaan die je zoekt er op dit moment niet tussen? Laat dan direct je gegevens achter in het formulier bovenaan de pagina. Zodra we jouw cv binnen hebben, gaan we voor je aan de slag om te kijken of er een passende baan is als Java programmeur bij een van onze opdrachtgevers. Vinden we een match? Dan plannen we een afspraak met je in om de Java programmeur vacature te bespreken.

  Over Progress

  Wij zijn een carrière-organisatie die zich volledig toewijdt aan onze kandidaten en onze partners. Hierbij nemen we de hoogste kwaliteitsstandaarden in acht. Onze corebusiness is het helpen met personeelsoplossingen. We innoveren constant en blijven ons verdiepen in de uitdagingen en bedrijfsvoering van onze partners. In een dynamische en constant veranderende arbeidsmarkt, zijn wij dé partner voor bedrijven en kandidaten die zich eveneens blijven ontwikkelen. Alles wat we doen, doen we #altijdmaximaal!

  Contact opnemen

  Daarom Progress

  Het draait bij Progress om jou. Wij denken met je mee en vinden het belangrijk dat we een baan voor je vinden die echt bij je past en waar je blij van wordt. Door onze ervaring met het vervullen van Java programmeur vacatures begrijpen we goed welke behoeftes en struikelblokken jij hebt. Daar spelen we op in door altijd de juiste kandidaat te koppelen aan de juiste vacature om tot een 100% match te komen. Heb je vragen? Laat het ons weten, we komen graag met je in contact.

  Bellen over Java programmeur vacature

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer