Java ontwikkelaar vacatures

Heb jij openstaande Java ontwikkelaar vacatures? Progress helpt je graag om deze te vervullen! We zetten daarbij net dat stapje extra en passen allesomvattende strategieën toe om jouw doelstellingen te behalen. Zo zijn jouw Java developer vacatures op korte termijn vervuld! Wil je weten hoe we dit doen? Vul het formulier in, dan neemt een van onze recruitment consultants zo snel mogelijk contact met je op.

 

Onze Java developers

Bij Progress hebben we de juiste Java ontwikkelaars in onze database om jouw vacatures te vervullen. Onze Java ontwikkelaars beschikken over de competenties die passen bij de vacature binnen jouw organisatie. Ze hebben ervaring opgedaan bij de meest uiteenlopende organisaties en kunnen goed in teamverband werken. Een van de belangrijkste taken van een Java developer is het ontwerpen en implementeren van Java-toepassingen. Daarnaast verbeteren, testen en onderhouden ze de bestaande Java-toepassingen. Ze weten als geen ander hoe ze de wensen en behoeften van de opdrachtgevers moeten omzetten in Java-oplossingen.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Waarom Progress?

  1. We staan voor duurzame inzetbaarheid en duurzame relaties
  2. We zijn partnergericht
  3. We passen ons proces aan op de behoeften van onze partners
  4. We werven het gehele jaar door Java developers, ongeacht of er concrete vacatures zijn. Zo breiden we steeds proactief onze pool uit.
  5. We beschikken over een ruime online database met geschikte Java developers die dagelijks worden bijgewerkt om de vacatures te vervullen
  6. We gaan het gesprek met je aan over je Java ontwikkelaar vacatures, zodat we de vraag achter de vraag kunnen achterhalen.

  Ons doel

  Ons doel is het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Een belangrijke kracht is de focus die we daarbij hebben. De vacatures voor Java developers vervullen we door heel Nederland, zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

  Onze recruiters en accountmanagers hebben elk hun eigen focus. Dit maakt dat we altijd kwaliteit kunnen leveren. Voor onze diensten werken we met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, deta-vast en werving en selectie. Op deze manier vinden we altijd het geschikte IT-specialist om jouw Java ontwikkelaar vacatures te vervullen!

  Contact opnemen

  Altijd maximaal

  Wij zijn een carrièreorganisatie die zich volledig toewijdt aan onze kandidaten en onze partners. We nemen daarbij de hoogste kwaliteitsstandaarden in acht. Onze corebusiness is om werkgevers te helpen met flexibele personeelsoplossingen. We innoveren continu en blijven ons daarnaast verdiepen in de uitdagingen en bedrijfsvoering van onze partners. In een dynamische en constant veranderende arbeidsmarkt, zijn wij dé partner voor bedrijven die zich ook blijven ontwikkelen.

  Een samenwerking met jou betekent voor ons een langdurig en gelijkwaardig partnerschap, gebouwd op wederzijds vertrouwen en transparante communicatie. Wij vervullen jouw Java ontwikkelaar vacatures en samen komen we tot duurzame inzetbaarheid van de kandidaten, een duurzame relatie en maken we duurzame afspraken. Meer weten? Neem gerust contact op.

  Bellen over Java ontwikkelaar vacatures

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer