IT vacatures Rotterdam

Heb je openstaande IT vacatures binnen jouw organisatie in Rotterdam? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een DevOps engineer, test engineer of een .NET developer? Wij helpen je graag met het vervullen ervan. Met verschillende strategieën, vinden we de juiste mensen voor jouw IT vacatures in Rotterdam.  Benieuwd hoe? Vul het formulier in en een van onze recruitment consultants zal je snel contacteren.

Hoe wij helpen

We beschikken over een database met de juiste ICT-specialisten, die jouw IT vacatures in Rotterdam kunnen vervullen. Zij hebben jarenlange ervaring, leveren maatwerk en komen met adequate oplossingen. Progress luistert naar jouw wensen en die van de betreffende IT-specialist en op basis daarvan zoeken we de juiste match uit. Dagelijks zorgen we ervoor dat vacatures worden vervuld. Kijk tussen onze vacatures, om de huidige IT-vacatures in Rotterdam te zien.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Tekort aan specialisten in de IT

  In Nederland is er een tekort aan IT specialisten. Volgens het onderzoek van het UWV wordt meer dan de helft van de IT vacatures in Nederland met moeite vervuld. Op dit moment is er veel vraag naar onder andere software developers, testers en security specialisten. In de afgelopen jaar waren er zo’n 3000 openstaande IT vacatures per maand in Nederland. Er is in ons land geen enkele andere beroepsgroep waar het tekort zo groot is. Het aantal IT vacatures bleef ondanks COVID-19 stijgen, in tegenstelling tot andere sectoren waar mensen hun banen hebben verloren.

  Contact opnemen

  Rotterdam – contractvormen IT vacatures

  Progress in niet alleen thuis in de gebruikelijke werving en selectie die leidt tot vast dienstverband. We helpen ook een match te vinden voor andere contractvormen. We zetten ze voor je uiteen:

  • Uitzendkrachten. Dit zijn IT-specialisten die voor onbepaalde tijd klussen voor je verrichten – je kunt ze inzetten wanneer er behoefte aan is. Het grote voordeel hiervan is de flexibiliteit.
  • Detacheren. Het verschil tussen een specialist die gedetacheerd wordt en een uitzendkracht, zit ‘m in de contractduur. Deze contractduur bestaat bij een uitzendkracht immers niet. Bij detachering leg je iemand wel voor betaalde tijd vast (al is deze persoon niet bij jou in dienst).
  • Deta-vast. Een combinatie van detachering en vast dienstverband. De eerste periode werkt de IT-specialist gedetacheerd voor jou, maar met de belofte dat hij of zij daarna in vaste dienst bij jou komt werken om de vacature voor IT in Rotterdam te vervullen. Waarom zou je dit doen? In eerste instantie betaal je de toekomstige werknemer alleen voor het aantal uren verrichte arbeid.

  Contact over IT vacatures in Rotterdam

  Heb je vragen over onze diensten of over verschillende IT vacatures in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen de juiste match te vinden tussen jouw behoefte en de juiste IT-specialist. We vervullen dagelijks verschillende vacatures, waaronder IT-vacatures in Rotterdam. Hopelijk helpen we elkaar vooruit!

   

  IT-vacatures Rotterdam

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer