Heb je een IT opleiding gevolgd en ben je op zoek naar IT vacatures in Eindhoven waar jij je skills kunt volop inzetten? Progress helpt je graag in jouw zoektocht naar je ideale baan. Wij hebben regelmatig diverse IT vacatures in Eindhoven en omgeving. Daar zit er ongetwijfeld één tussen die matcht met jouw wensen en ambitie! Door onze unieke werkwijze zijn wij een expert in het koppelen van IT specialisten aan de juiste werkgever. We gaan graag samen met jou op zoek naar een nieuwe uitdaging en opdrachtgever die bij jou past! Bekijk al onze IT vacatures en schrijf je bij ons in om op de hoogte te blijven van de vacatures.

Onze IT vacatures in Eindhoven

Binnen Progress hebben we regelmatig openstaande IT vacatures in Eindhoven en omgeving. We werken met de leukste opdrachtgevers die dagelijks op zoek zijn naar IT specialisten voor hun openstaande vacatures. We hebben ook IT vacatures in de rest van Nederland, zoals Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Een aantal IT vacatures in Eindhoven waarin we vaak bemiddelen zijn:

 • Webdeveloper frontend, backend en full stack;
 • Senior DevOps engineer;
 • Functioneel beheerder;
 • Netwerk-, security engineer;
 • Frontend developer;
 • Data & Analytics etc.

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in


  Schrijf je bij ons in!

  Wij hebben regelmatig openstaande IT vacatures in Eindhoven. Staat je ideale baan er op dit moment helaas niet tussen? Laat direct je gegevens achter in het formulier boven aan de pagina, dan neemt een van onze recruitment consultants zo snel mogelijk contact met je op om samen te kijken naar een passende uitdaging als IT specialist.

  Daarom Progress

  Bij Progress draait het om jou. Wij denken graag met je mee en we vinden het belangrijk dat we een IT baan vinden die bij jou past en waar je gelukkig van wordt. Door onze ervaring met het vervullen IT vacatures in Eindhoven begrijpen we goed welke behoeftes en struikelblokken jij hebt. We spelen hierop in door je te koppelen aan de juiste IT vacature , zodat er een 100% match is aan beide kanten.

  Contact opnemen

  Altijd maximaal

  Ons doel is het vinden van de juiste match tussen de opdrachtgever en de IT specialist. Een belangrijke kracht is de focus die we daarbij hebben op de IT. Daardoor is de kans groot dat we voor jou de juiste IT vacature in Eindhoven vinden. Onze recruiters en accountmanagers hebben elk hun eigen focus, waardoor we altijd kwaliteit kunnen leveren. Voor onze diensten werken we met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, deta-vast en werving en selectie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

  It Vacatures Eindhoven

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer