Heb je een IT opleiding gevolgd en ben je op zoek naar IT vacatures in Delft waar jouw IT skills perfect tot hun recht komen?? Progress helpt je graag in jouw zoektocht naar een mooie uitdaging. Wij hebben namelijk regelmatig IT vacatures in Delft en omgeving. Samen zoeken we de baan die helemaal matcht met jouw wensen en ambitie! Door onze unieke werkwijze zijn we experts in het koppelen van IT specialisten aan werkgevers. We gaan graag samen met jou op zoek naar een nieuwe uitdaging en opdrachtgever die past bij jou! Bekijk al onze IT vacatures en schrijf je bij ons in om hiervan op de hoogte te blijven.

Onze IT vacatures in Delft

Bij Progress hebben we reglmatig verschillende IT vacatures in Delft en omgeving, die een mooie kunnen zijn voor jouw carrière. We werken met de leukste opdrachtgevers die elke dag weer op zoek zijn naar IT specialisten voor hun openstaande IT vacatures in Delft. We hebben ook vaak IT vacatures in andere steden, zoals Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. De verschillende IT vacatures waarin wij vaak bemiddelen zijn:

 • Webdeveloper frontend, backend en full stack;
 • Senior DevOps engineer;
 • Functioneel beheerder;
 • Netwerk-, security engineer;
 • Frontend developer;
 • Data & Analytics etc.

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in


  Schrijf je bij ons in!

  Wij hebben regelmatig openstaande IT vacatures in Delft. Staat jouw droombaan er op dit moment niet tussen? Laat dan direct je gegevens achter in het formulier bovenaan de pagina, zodat een van onze recruitment consultants contact met je op kan nemen om samen te gaan kijken naar een passende uitdaging als IT specialist in Delft.

  Daarom Progress

  Bij Progress draait het om jou. We denken met je mee en vinden het belangrijk dat we een baan vinden die goed bij je past en waar je gelukkig van wordt. Door onze ervaring met het vervullen van IT vacatures in Delft begrijpen wij goed welke behoeftes en struikelblokken jij hebt. Daar spelen we op in door altijd de juiste IT specialist te koppelen aan de IT vacature van onze opdrachtgever in Delft, zodat er een 100% match is.

  Contact opnemen

  Altijd maximaal

  Ons doel is om de juiste match tussen onze opdrachtgevers en de IT specialisten te vinden. Een belangrijke kracht is de focus die we daarbij hebben op de IT. Omdat onze recruiters en accountmanagers elk hun eigen focus hebben, kunnen we altijd kwaliteit leveren.Voor onze diensten werken we met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, deta-vast en werving en selectie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

  It Vacatures Delft

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer