IT vacatures Amsterdam

Heb je openstaande IT vacatures in Amsterdam binnen jouw organisatie? Progress helpt je graag met het vervullen hiervan! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Java developer, C++ software engineer of een OutSystems developer? Wij gaan net een stap verder en zetten allesomvattende strategieën in om jouw doelstellingen te behalen, zodat jij je IT vacatures in Amsterdam vervuld kunt krijgen. Wil je weten hoe? Vul het formulier in en een van onze recruitment consultants neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wat bieden we?

Bij Progress hebben we de juiste IT specialisten in onze database. IT is een breed begrip, maar met onze vakkundigheid helpen we je graag verder. Of je nu op zoek bent naar een C software developer, C++ software engineer, Java senior developer, OutSystems developer, DevOps engineer; wij hebben de geschikte IT specialist voor jou als bedrijf. Tegelijkertijd helpen we jou als werkzoekende aan de juiste werkgever. We begrijpen de IT vacatures en profielen waar jij naar op zoek bent.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Wat doen wij om jouw IT vacatures in Amsterdam te vervullen?

  • Wij maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en database van IT specialisten;
  • Wij leveren relevante, gekwalificeerde IT specialisten voor jouw IT vacatures in Amsterdam;
  • Wij werken snel en efficiënt. Onze partners staan vaak versteld van de snelheid waarmee wij werken;
  • Wij gaan het gesprek met je aan over de aanvraag, zodat wij de vraag achter de vraag kunnen achterhalen.

  Elke recruiter en accountmanager heeft zijn of haar eigen focus, waardoor we kwaliteit kunnen leveren. Voor onze diensten leveren wij deze verschillende soorten contractvormen aan: uitzenden, detacheren, werving en selectie en deta-vast. Deze lichten we hiernaast toe.

  Contractvormen IT vacatures Amsterdam

  Wij ontzorgen in iedere contractvorm. We leggen de verschillen uit en benoemen de voordelen.

  • Uitzendkrachten. We zoeken werknemers die voor onbetaalde tijd voor je komen werken. Door de flexibiliteit zit je nergens aan vast. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een klus wat vertraging oploopt en je iemand voor korte tijd nodig hbet.
  • Detacheren. Ook bij detachering zoeken we werknemers die niet in dienst komen werken. Het verschil met een uitzendkracht is echter dat ze voor bepaalde tijd komen werken – er wordt een contractduur afgesproken. Dit biedt meer zekerheid.
  • Deta-vast. Deze term is een samenstelling van detacheren en vaste aanstelling. Bij deta-vast wordt afgesproken dat de werknemer na de periode van detachering vast bij je in dienst komt, om je IT vacatures in Amsterdam te vervullen. Dit biedt financiële voordelen, aangezien de werknemer in eerste instantie alleen wordt betaald voor het aantal uur verrichte arbeid.
  • Vast dienstverband. We verzorgen de werving en selectie voor het vast in dienst nemen van een werknemer voor jouw IT vacature in Amsterdam.

   

  Contact opnemen
  Contact opnemen over IT vacatures Amsterdam

  Contact met Progress

  Wij willen impact maken en denken met onze partners mee over het future proof maken van hun team. Zit jij met je handen in het haar omdat je IT vacatures in Amsterdam moet zien te vervullen? Neem contact op met een van onze recruitment consultants of vraag direct een offerte aan. We helpen je graag verder.

  Offerte aanvragen

  Maak kennis met ons team

  Recruiter

  Alyssa Bhoendie

  1648228550086

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Angelique Sanchit

  Commercieel Directeur

  Angelique Sanchit

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het gehele sales, recruitment en tenderproces, voor zowel (Europese) overheidsaanbestedingen als commerciële aanbestedingen. Door mijn ruime ervaring met aanbestedingen en business to business sales ben ik van toegevoegde waarde bij complexe salestrajecten en zorg ik voor het juiste aanbod van onze dienstverlening voor onze opdrachtgevers. Altijd maatwerk per opdrachtgever en always all-in voor de beste deal!

  Myrna van den Berg

  Recruitment Manager

  Yorg Lelieveld

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Dylan Tilburg

  Recruitment Consultant

  Dylan Tilburg

  Als Recruitment Consultant bij Progress is mijn taak het ontzorgen van personeelstekorten bij onze klanten. Dit doen wij op een ‘long term’ basis, waarbij service en kwaliteit centraal staan. Door mijn ervaring in de telecomsector ben ik een toegevoegde waarde in het vinden en creëren van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Kortom, ben je op zoek naar nieuw personeel of een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

  Inge Oortgiesen

  Adviseur

  Inge Oortgiesen

  Bij Progress help ik onze klanten en onze kandidaten in de energiebranche. Het matchen van vraag en aanbod. De gehele energietransitie waar we met zijn allen voor staan doet de vraag naar kwalitatief hoogwaardig technisch personeel alleen maar toenemen. Graag ga ik met jou de uitdaging aan om een fantastische baan te vinden in deze ENERGIEke branche. Ben jij die projectleider, engineer (primair, secundair of lijn), monteur, O(IV’r) of lijnwerker? Neem dan gerust contact met mij op.

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Dogan Gunes

  Backoffice medewerker

  Dogan Gunes

  Als Backoffice Medewerker bij Progress ben ik verantwoordelijk voor de administratie. Mijn doelstelling is om de gehele administratieve proces zo goed mogelijk te beheren. Dit doe ik samen met Dilos, onze Backoffice Manager. Ook boek ik de uren in, en loop ik de certificeringen van de medewerkers van Progress na. Tot slot zorg ik voor de juiste afhandeling van de declaraties en facturaties.

  Fatih Gunes

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer