IT vacatures Amsterdam

Heb je openstaande IT vacatures in Amsterdam binnen jouw organisatie? Progress helpt je graag met het vervullen hiervan! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Java developer, C++ software engineer of een OutSystems developer? Wij gaan net een stap verder en zetten allesomvattende strategieën in om jouw doelstellingen te behalen, zodat jij je IT vacatures in Amsterdam vervuld kunt krijgen. Wil je weten hoe? Vul het formulier in en een van onze recruitment consultants neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wat bieden we?

Bij Progress hebben we de juiste IT specialisten in onze database. IT is een breed begrip, maar met onze vakkundigheid helpen we je graag verder. Of je nu op zoek bent naar een C software developer, C++ software engineer, Java senior developer, OutSystems developer, DevOps engineer; wij hebben de geschikte IT specialist voor jou als bedrijf. Tegelijkertijd helpen we jou als werkzoekende aan de juiste werkgever. We begrijpen de IT vacatures en profielen waar jij naar op zoek bent.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Wat doen wij om jouw IT vacatures in Amsterdam te vervullen?

  • Wij maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en database van IT specialisten;
  • Wij leveren relevante, gekwalificeerde IT specialisten voor jouw IT vacatures in Amsterdam;
  • Wij werken snel en efficiënt. Onze partners staan vaak versteld van de snelheid waarmee wij werken;
  • Wij gaan het gesprek met je aan over de aanvraag, zodat wij de vraag achter de vraag kunnen achterhalen.

  Elke recruiter en accountmanager heeft zijn of haar eigen focus, waardoor we kwaliteit kunnen leveren. Voor onze diensten leveren wij deze verschillende soorten contractvormen aan: uitzenden, detacheren, werving en selectie en deta-vast. Deze lichten we hiernaast toe.

  Contractvormen IT vacatures Amsterdam

  Wij ontzorgen in iedere contractvorm. We leggen de verschillen uit en benoemen de voordelen.

  • Uitzendkrachten. We zoeken werknemers die voor onbetaalde tijd voor je komen werken. Door de flexibiliteit zit je nergens aan vast. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een klus wat vertraging oploopt en je iemand voor korte tijd nodig hbet.
  • Detacheren. Ook bij detachering zoeken we werknemers die niet in dienst komen werken. Het verschil met een uitzendkracht is echter dat ze voor bepaalde tijd komen werken – er wordt een contractduur afgesproken. Dit biedt meer zekerheid.
  • Deta-vast. Deze term is een samenstelling van detacheren en vaste aanstelling. Bij deta-vast wordt afgesproken dat de werknemer na de periode van detachering vast bij je in dienst komt, om je IT vacatures in Amsterdam te vervullen. Dit biedt financiële voordelen, aangezien de werknemer in eerste instantie alleen wordt betaald voor het aantal uur verrichte arbeid.
  • Vast dienstverband. We verzorgen de werving en selectie voor het vast in dienst nemen van een werknemer voor jouw IT vacature in Amsterdam.

   

  Contact opnemen
  It vacature Amsterdam

  Contact met Progress

  Wij willen impact maken en denken met onze partners mee over het future proof maken van hun team. Zit jij met je handen in het haar omdat je IT vacatures in Amsterdam moet zien te vervullen? Neem contact op met een van onze recruitment consultants of vraag direct een offerte aan. We helpen je graag verder.

  Offerte aanvragen

  Maak kennis met ons team

  Recruiter

  Terrol Thompson

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de IT. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer