Ben je op zoek naar ICT vacatures in Den Haag? Heb je een opleiding afgerond in de richting van informatie- en communicatietechnologie (ICT)? En wil je aan de slag gaan bij een van onze vele leuke ICT opdrachtgevers in de buurt van Den Haag? Progress helpt je graag met het vinden van jouw droombaan in Den Haag die perfect aansluit bij je wensen en ambitie. Ontdek met onze hulp waar je passie en ambitie liggen en welke werkzaamheden je interessant vindt. Op deze manier leg je een goede basis voor jouw toekomst als ICT’er! Bekijk al onze openstaande ICT vacatures in Den Haag en schrijf je in bij ons om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures!

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Onze ICT vacatures in Den Haag

  We hebben regelmatig diverse ICT vacatures open staan in de regio Den Haag. Onze opdrachtgevers zijn actief in verschillende sectoren: van verzekeringsmaatschappijen tot semi overheidsinstellingen. Een aantal vacatures waarvoor we vaak bemiddelen zijn:

  • ICT beheerder
  • ICT medewerker
  • Applicatieontwikkelaar
  • Informatieanalist
  • Software engineer

  Progress als ICT detacheerder

  Progress gaat verder dan alleen het matchen van de juiste kandidaten met de ICT vacatures in Den Haag. We schuiven niet simpelweg een cv door die op een eerste indruk past bij de vacature, maar we kijken echt naar jou als persoon. Daardoor weten we of je perfect past binnen het team van onze opdrachtgever. We vinden het belangrijk dat dat je gelukkig wordt op je nieuwe werkplek en dat die voldoet aan jouw persoonlijke wensen en eisen. Binnen Progress hebben onze recruitment consultants en accountmanagers elk hun eigen focus waardoor we altijd kwaliteit leveren en op deze manier vinden we ook ICT vacatures in Den Haag die matchen met jouw ambitie!

  Contact opnemen

  Neem contact met ons op!

  Wil je meer informatie over hoe we jou kunnen helpen met het vinden van ICT vacatures in de Den Haag of omgeving? Of heb je een specifieke vraag over een ICT vacature waar je interesse in hebt? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085 064 0436. Een van onze recruitment consultants helpt je graag om te zorgen dat jij je droombaan in de ICT vindt! Staat er op dit moment geen interessante vacature tussen, maar wil je wel graag via Progress werken? Schrijf je dan bij ons in en krijg als eerst de nieuwste ICT vacatures in Den Haag in jouw mailbox!

  Ict Vacatures Den Haag

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer