ICT-vacatures in Amsterdam

Ben je recent afgestudeerd in de ICT-sector of heb je al 20 jaar ervaring, maar ben je juist opzoek naar de nieuwe uitdaging of een stapje verder in je carrière? Kijk dan eens naar de onze ICT-vacatures in Amsterdam. Bij Progress helpen we juniors, mediors en seniors graag met het verbreden van hun horizon en het vinden van een baan binnen hun sector in Amsterdam. Graag horen we van je waar jouw passie en ambitie ligt in de ICT-sector. Dan gaan wij voor jou kijken of wij er een organisatie is die iemand zoekt met die passies en ambities.

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Onze ICT vacatures in Amsterdam

  Onze opdrachtgevers zijn actief in een breed scala van sectoren: van verzekeringsmaatschappijen tot (semi-)overheidsinstellingen. Een aantal ICT-vacatures die in Amsterdam vaak openstaan zijn bijvoorbeeld:

  • ICT-beheerder
  • ICT-medewerker
  • Applicatiespecialist
  • Analist
  • Software engineer

  Uiteraard kan het voorkomen dat uitgerekend die ene ICT-vacature waar jij naar op zoek bent niet openstaat in Amsterdam. Geen zorgen! Schrijf je bij ons in om op de hoogte te blijven van nieuwe job postings om als eerste te solliciteren!

  De werkwijze van Progress

  Bij Progress begrijpen we dat wij als bureau in de basis een bemiddelaar zijn tussen kandidaat en opdrachtgever. Maar we gaan graag een stap verder dan dat. Wij zijn geen doorgeefluik van jouw CV maar we kijken eerst inhoudelijk naar jou als kandidaat. Wat beweegt jou? Wat geeft jou energie? Door deze vragen te stellen weten we of je perfect past bij de bedrijfscultuur van onze opdrachtgever. Het is voor ons namelijk prioriteit dat jij gelukkig wordt van je nieuwe werkplek. De balans tussen het behartigen van de belangen van de kandidaat en de opdrachtgever kunnen wij waarborgen door het scheiden van recruitment consultants en onze accountmanagers. Elk hebben zij een eigen focus die samen leiden tot een perfecte combinatie. Zo kunnen wij garanderen dat onze ICT-vacatures in Amsterdam leiden tot een baan waar jij je compleet in kunt vinden. Bij Progress bieden we overigens diverse contractvormen aan. Zo kun je op uitzendbasis, detachering, deta-vast of werving en selectie-basis in dienst treden.

  Contact opnemen

  Progress boek je samen!

  Heb jij jouw ideale ICT-vacature in Amsterdam gevonden en sta je te springen om te reageren? Waar wacht je dan nog op?! Reageer direct op de vacature of bel 085 064 0436 om direct in contact te komen met onze recruitment consultants. Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

  Staat er nog geen vacature open voor jouw droombaan? Schrijf je dan in om de nieuwe ICT-vacatures in de omgeving van Amsterdam als eerste in je mailbox te ontvangen!

  Ict Vacatures Amsterdam

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer