Heb je openstaande finance vacatures binnen jouw organisatie in Rotterdam? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een financial controller, CDD-analist of een Manager Finance & Control? Progress helpt je graag met het vervullen van deze vacatures! Daarbij zetten we allesomvattende strategieën in en we gaan net een stap verder om jouw finance vacatures in Rotterdam vervuld te krijgen.

Wil je meer weten? Vul het formulier in en een van onze recruitment consultants neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Onze finance professionals

  Dagelijks spreken wij de beste finance professionals die in de regio Rotterdam te vinden zijn. Bij Progress hebben we dan ook de juiste kandidaten in onze database om jouw finance vacatures in Rotterdam en omgeving te vervullen. Onze vakkundige professionals hebben meerdere jaren ervaring en leveren maatwerk. Zowel jouw wensen als die van de finance professional staan bij ons centraal, waardoor wij altijd een goede match kunnen maken.

  Wij weten ook latent zoekende finance professionals te bereiken. Deze professionals zijn nog niet actief op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar ze zijn wel geïnteresseerd. Wij onderhouden intensief contact met hen, zodat we ze kunnen helpen met de volgende stap in hun finance carrière.

  Dagelijks vervullen wij verschillende vacatures binnen onze expertises. Ben je benieuwd naar onze actuele finance vacatures in Rotterdam? Bekijk ze op onze vacaturepagina.

  Wat doen wij om jouw finance vacatures in Rotterdam te vervullen?

  • Wij maken optimaal gebruik van ons uitgebreide netwerk en database van finance professionals;
  • Wij leveren relevante, gekwalificeerde finance professionals voor jouw finance vacatures in Rotterdam;
  • Wij werken snel en efficiënt. Onze partners staan vaak versteld van de snelheid waarmee wij werken;
  • Wij gaan het gesprek met je aan over de aanvraag, waardoor ook de vraag achter de vraag helder wordt.

  Voordat we de kandidaat die we op het oog hebben aan je voorstellen, doorlopen we een uitgebreide procedure. Onze recruitment consultants voeren altijd een persoonlijk intakegesprek om de kandidaat beter te leren kennen. Wij kijken namelijk verder dan het cv, waardoor we de beste match kunnen maken met jouw finance vacature in Rotterdam.

  Contact opnemen

  Neem contact met ons op

  We kijken samen met jou hoe we je finance vacatures in Rotterdam kunnen vervullen. Elke recruiter en accountmanager heeft bij ons zijn of haar eigen focus, waardoor we altijd kwaliteit leveren. Om de perfecte finance professional te vinden, gaan we graag het gesprek met je aan om te kijken welke kandidaat het beste past binnen jouw organisatie. Onze kracht ligt daarbij in onze focus.

  De finance vacatures vervullen wij in Rotterdam, maar ook door de rest van Nederland, zoals Amsterdam, Delft, Eindhoven, Den Haag en Utrecht.

  Voor onze diensten leveren wij deze verschillende soorten contractvormen aan: uitzenden, detacheren, deta-vast en werving en selectie. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

  Finance vacatures van Progress in Rotterdam

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer