Ben je op zoek naar een finance vacature in Eindhoven omdat je graag carrière wilt maken in de deze sector? Progress helpt je graag met het vinden van een passende uitdaging in de finance! Wij weten naar welke vaardigheden en competenties onze opdrachtgevers op zoek zijn en we helpen je graag bij het maken van de eerste of volgende stap in je financiële carrière. Samen zoeken we de baan die helemaal matcht met jouw wensen en ervaring! Door onze unieke werkwijze zijn wij experts in het verbinden van financiële experts met werkgevers. Bekijk al onze finance vacatures en schrijf je bij ons in om hiervan op de hoogte te blijven.

Onze finance vacatures in Eindhoven

Bij Progress bieden we regelmatig diverse finance vacatures in Eindhoven en omstreken aan, die een mooie boost kunnen geven aan jouw carrière. We werken met de leukste opdrachtgevers in zeer uiteenlopende sectoren die elke dag weer op zoek zijn naar specialisten voor hun openstaande finance vacatures in Eindhoven. Ook in andere steden, zoals Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht hebben we vaak finance vacatures. Een aantal vacatures waarin wij vaak bemiddelen zijn:

 • Business Controller;
 • Financial Controller;
 • Financial Analyst;
 • Klantenservice met WFT;
 • Administratief medewerker;
 • CDD-, KYC-analist etc.

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in


  Wie zoeken wij?

  Voor onze finance vacatures in Eindhoven zoeken we financieel experts die een relevant hbo-, of wo-bachelor diploma hebben in de richting van (bedrijfs)economie, finance of financieel management. Daarnaast is het belangrijk dat je aantoonbare affiniteit hebt met de financiële sector. Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan in je vakgebied door bijvoorbeeld je bijbaan of stage.

  Schrijf je bij ons in!

  Wij hebben regelmatig openstaande finance vacatures in Eindhoven Ben je in between jobs of toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk ze gelijk! Staat jouw droombaan er op dit moment niet tussen? Laat dan direct je gegevens achter in het formulier bovenaan de pagina, zodat een van onze recruitment consultants contact met je op kan nemen om samen te gaan kijken naar een passende uitdaging als financieel expert in Eindhoven.

  Contact opnemen

  Daarom Progress

  Bij Progress draait het om jou. We denken met je mee en vinden het belangrijk dat we een baan voor je vinden die helemaal bij je past en waar je gelukkig van wordt. Door onze ervaring met het vervullen van finance vacatures in Eindhoven begrijpen wij goed welke behoeftes je hebt en welke struikelblokken je ondervindt. Daar spelen we op in door jou als financieel expert te koppelen aan de best passende opdrachtgever, zodat er een 100% match is. Heb je vragen? Laat het ons weten door contact op te nemen. We staan voor je klaar!

  Finance vacatures van Progress in Eindhoven

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer