Expertises in Zorg / Corona

Zit je in de zorg of ben je op zoek naar personeel in de zorg? Bij Progress ben je aan het juiste adres. Wij hebben de juiste professional of baan voor jou! Bekijk op onze vacaturepagina alle openstaande vacatures in de zorg.

Corona en de zorg

werkgevers

Bij Progress begrijpen wij vacatures in de zorg en corona. We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om het juiste personeel te vinden met het juiste profiel. Er is een tekort aan personeel en instanties hebben deze hard nodig om als koploper te blijven. Bij Progress vind je ook gekwalificeerd personeel die volledig aansluit op jouw behoefte.

Wij hebben het juiste personeel in onze database die meteen inzetbaar zijn in deze moeilijke periode. Onze pool van professionals houden te allen tijde kwalitatief op orde waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft. Wij gaan net een stap verder, we treden in detail op en zetten allesomvattende strategieën in om jouw doelstellingen te behalen.

Neem contact op

Werkzoekenden

Wil jij mensen helpen, impact maken en een steentje bijdragen in de zorg tijdens de coronacrisis? Bij Progress ben je aan het juiste adres, want wij begrijpen waar jij op zoek naar bent. Werken in de zorg is namelijk wat er echt toe doet. We luisteren goed naar jouw ontwikkelingsbehoeften en carrièredoelstellingen, zodat jij de perfecte droombaan kunt vinden in deze pandemie.

Bekijk vacatures

Neem contact met ons op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Impact in de zorg tijdens corona

  Werken in de zorg draait om de gezondheid en het leven van de mens. Goede zorg verlenen gaat verder dan de juiste werkervaring. Het is van essentieel belang dat er voldoende gekwalificeerd personeel beschikbaar is. Door de ontwikkelingen in de maatschappij en overmacht is er op dit moment tekort aan personeel in de zorg. We spreken hier van een noodsituatie, omdat er dringend hulp nodig is.

  De zorgsector groeit naar verwachtingen sneller dan de economie. Economen verwachten dat er een groei van 2,5% komt in de zorgsector. De groei in deze sector komt door het extra budget, dat is vrijgekomen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Met het oog op de toekomst en de ontwikkelingen in de maatschappij, groeit een groot tekort aan gekwalificeerde personeel.

  Wij willen impact maken, wij denken met onze partners mee en adviseren daar waar nodig is. Wij helpen onze partners van A tot Z. Wil je weten hoe? Neem dan contact op met een van onze Recruitment Consultants. Zij helpen je graag verder.

  Meet the team

  Volg ons op social media

  Meet the team

  Alles wat
  Progress doet
  gaat ver

  Alles wat
  Progress doet
  is groots

  Alles wat
  Progress doet
  is maximaal

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer