Ben je op zoek naar een vacature voor elektromonteur die perfect aansluit op jouw profiel? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of op zoek naar iets anders? Dan ben je bij Progress bij het juiste adres. Wij helpen je graag met de volgende stap in je carrière. We zijn voor diverse technische opdrachtgevers regelmatig op zoek naar ervaren elektromonteurs met passie voor het vak. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland en variëren van utiliteit en woningbouw tot installatiebedrijven. Bekijk al onze techniek vacatures, waaronder de elektromonteur vacatures en schrijf je bij ons in om hiervan op de hoogte te blijven.

Onze elektromonteur vacatures

Wij hebben elektromonteur vacatures bij installatiebedrijven, elektrotechnische ondernemingen en bij grote bedrijven in de woning- en utiliteitsbouw. Dit kan zowel binnen als buitenwerk zijn. Je werkt op wisselende locaties, waardoor geen een project hetzelfde is. We luisteren graag naar jouw wensen en eisen, zodat je op een leuke werkplek terecht komt waar je hart sneller van gaat kloppen.

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Wat moet je kunnen als elektromonteur?

  Voor de elektromonteur vacatures is het belangrijk dat je gespecialiseerd bent in het installeren, onderhouden, repareren en/of het testen van diverse elektrotechnische installaties. Ook is het belangrijk dat klantvriendelijk bent, omdat je vaak over de vloer komt bij klanten. Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde mbo 3- of 4-opleiding in de richting van elektrotechniek;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Goede Nederlandse communicatieve vaardigheden;
  • Geldig VCA-certificaat;
  • Rijbewijs B.

  Schrijf je bij ons in!

  Wij hebben regelmatig openstaande elektromonteur vacatures. Ben je in between jobs of toe aan een nieuwe baan? Neem snel een kijkje! Staat je droombaan er op dit moment niet tussen? Laat dan direct je gegevens achter in het formulier. Zodra we jouw cv binnen hebben, gaan we aan de slag om te kijken of er een passende elektromonteur vacature is bij een van onze opdrachtgevers. Hebben we een match? Dan plannen we een afspraak met je in om de elektromonteur vacature te bespreken.

  Contact opnemen

  Werk via Progress!

  Onze kandidaten staan bij ons altijd op nummer 1. We houden rekening met de wensen en eisen van onze elektromonteurs. Onze recruiters en accountmanagers hebben elk hun eigen focus. Dit maakt dat we altijd kwaliteit kunnen leveren. Op deze manier vinden we elektromonteur vacatures die matchen met jouw ambitie! Elk kandidaat krijgt een persoonlijke recruitment consultant toegewezen. Diegene verzorgt het intakegesprek en is jouw contactpersoon tijdens het hele proces. Wij kunnen je ook helpen als je nog geen technische achtergrond hebt, maar wel heel graag als elektromonteur wilt werken. Voor onze diensten werken we met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, deta-vast en werving en selectie. Meer weten? Neem gerust contact op!

  Elektromonteur vacatures

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer