Elektromonteur Rotterdam

Ben je op zoek naar een elektromonteur in Rotterdam die de klus van de installatie, het onderhoud, reparatie en het testen van elektrotechnische systemen kan klaren? Progress helpt je graag deze elektromonteur in Rotterdam te vinden! Daarbij zetten we net dat stapje extra. Met onze allesomvattende strategieën vervullen we jouw techniek vacatures binnen korte tijd. Ben je benieuwd hoe we dit doen? Vul het formulier in, zodat een van onze recruitment consultants contact met je kan opnemen.

Uitdagingen in de techniek

 • Kandidaten vinden met de juiste technische ervaring en achtergrond.
 • Er is een sterke vraag naar schaarse technische profielen.
 • Openstaande vacatures voor technische beroepen zijn flink gestegen. In het eerste kwartaal van 2020 zijn er 54.600 openstaande technische vacatures in Nederland. De werkgelegenheid in de techniek in zijn geheel is tussen 2016-2020 met 15% gestegen.
 • Het tekort dreigt iedere jaar met 20.000 technische vacatures te groeien.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Wat doen we om de  vacatures te vervullen?

  • We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en database;
  • We leveren relevant en gekwalificeerd personeel voor jouw elektromonteur vacature in Rotterdam;
  • We werken snel en efficiënt. Onze partners staan vaak versteld van de snelheid waarmee we werken;
  • We gaan het gesprek met je aan over de aanvraag, waardoor we de vraag achter de vraag kunnen achterhalen.

  Ons doel is het vinden van de juiste match tussen de opdrachtgever en de elektromonteur. Een belangrijke kracht is de focus die we daarbij hebben op de techniek. De elektromonteur vacatures vervullen we in Rotterdam, maar ook in de rest van Nederland, zoals in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag en Utrecht.

  Onze recruiters en accountmanagers hebben elk hun eigen focus, waardoor we altijd kwaliteit leveren. We werken met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, werving en selectie en deta-vast . Hierdoor vinden we altijd de geschikte elektromonteur in Rotterdam voor jou!

  Onze elektromonteurs in Rotterdam

  Elektromonteur gereedschap Rotterdam
  Elektromonteur gereedschap Rotterdam

  Bij Progress hebben we de juiste elektromonteur in onze database voor jouw organisatie in Rotterdam. En ons netwerk blijft groeien. Onze Rotterdamse elektromonteurs hebben de juiste competenties in huis. Ze gaan zowel zelfstandig als in teamverband professioneel te werk. Daarnaast hebben ze technisch inzicht en lossen ze elk probleem op. Het takenpakket van elektromonteurs is breed. Zo houden zij zich bezig met de installatie, reparatie, het onderhoud en het testen van elektrische apparaten.

  De elektromonteurs in onze database werken vaak voor elektronische ondernemingen, installatiebedrijven of voor grote bedrijven in de woning- en utiliteitsbouw, industrie et cetera. Vaak worden er mbo-opgeleide elektromonteurs gezocht voor bedrijven in Rotterdam, maar wij hebben ook hbo-opgeleide elektrotechnische mensen in onze database. Bij het vinden van de juiste kandidaat kijken we echt naar de persoon en niet alleen naar opleidingen en arbeidsverleden.

  Contact opnemen

  Altijd maximaal

  Progress is een carrièreorganisatie die zich volledig toewijdt aan haar kandidaten en partners. Bij het vinden van een elektromonteur in Rotterdam hanteren we de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze corebusiness is om onze opdrachtgevers te helpen met flexibele personeelsoplossingen. We blijven innoveren en ons verdiepen in de uitdagingen en bedrijfsvoering van onze partners. In een dynamische en constant veranderende arbeidsmarkt zijn wij dé partner voor organisaties die zich ook blijven ontwikkelen. Grote getallen gaan wij niet uit de weg. Bij het voorstellen van grote aantallen kandidaten gaat dit dan ook niet ten koste van onze kwaliteitsnorm.

  Een samenwerking met jou betekent voor ons dat we een langdurig en gelijkwaardig partnerschap aangaan, dat bouwt op wederzijds vertrouwen en transparante communicatie. Samen komen we tot duurzame inzetbaarheid van kandidaten en maken we duurzame afspraken. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

  Elektromonteur aan het werk in Rotterdam

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer