Elektromonteur gezocht?

Elektromonteur gezocht in jouw regio? Heb jij een of meerdere openstaande elektromonteur vacatures die vervuld moeten worden? Ben je op zoek naar vakmensen die de klus van de installatie, onderhoud, reparatie en testen van elektrotechnische systemen kunnen klaren? Progress helpt je graag de gezochte elektromonteur te vinden! We zetten daarbij net dat stapje extra. Met allesomvattende strategieën behalen we jouw doelstellingen, en vinden we de geschikte elektromonteurs voor je! Meer weten? Vul het formulier in, dan neemt een van onze recruitment consultants zo snel mogelijk contact met je op.

Elektromonteur gezocht met spoed

Met spoed gezocht: elektromonteur

Bij Progress hebben we de juiste elektromonteurs gezocht voor in onze database en ons netwerk groeit nog elke dag. Onze elektromonteurs hebben de juiste competenties in huis. Ze werken zowel professioneel zelfstandig als in teamverband. Daarnaast hebben ze technisch inzicht en weten ze elk probleem op te lossen. Het takenpakket van elektromonteurs is breed. Zo houden ze zich bezig met de installatie, reparatie, het onderhoud en het testen van elektrische apparaten.

Wij hebben elektromonteurs die passen bij de werkzaamheden binnen jouw organisatie. Ze werken vaak voor installatiebedrijven of voor grote bedrijven in de woning- en utiliteitsbouw, industrie et cetera. In veel gevallen wordt er een mbo-opgeleide elektromonteur gezocht voor bedrijven, maar wij hebben ook hbo-opgeleide mensen in onze database. We zetten onze kennis graag in om de elektromonteur te vinden die bij jouw organisatie gezocht wordt. We kijken daarbij écht naar de persoon en niet alleen naar opleidingen en arbeidsverleden.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Zo vinden we de elektromonteur die je hebt gezocht

  • We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en database van elektromonteurs;
  • We leveren relevant en gekwalificeerd personeel;
  • We werken snel en efficiënt. Onze partners staan vaak versteld van de snelheid waarmee we werken;
  • We gaan het gesprek met je aan over de aanvraag, zodat we de vraag achter de vraag kunnen achterhalen.

  Ons doel

  Ons doel is het vinden van de juiste match tussen de opdrachtgever en de elektromonteur. Een belangrijke kracht is de focus die we daarbij hebben op de techniek. De vacatures voor elektromonteurs vervullen we door heel Nederland, zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

  Onze recruiters en accountmanagers hebben elk hun eigen focus, waardoor we altijd kwaliteit leveren. We werken met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, werving en selectie en deta-vast. Zo vinden we altijd de elektromonteur waarnaar je al die tijd hebt gezocht!

  Contact opnemen

  Altijd maximaal

  Wij zijn een carrière-organisatie die zich volledig toewijdt aan onze kandidaten en onze partners, waarbij we de hoogste kwaliteitsstandaarden in acht nemen. Onze corebusiness is het helpen met flexibele personeelsoplossingen. We innoveren constant en blijven ons verdiepen in de uitdagingen en bedrijfsvoering van onze partners.

  In een dynamische en constant veranderende arbeidsmarkt, zijn wij dé partner voor bedrijven die zich eveneens blijven ontwikkelen. Grote getallen gaan wij niet uit de weg en bij het voorstellen van grote aantallen kandidaten, gaat dit niet ten koste van onze kwaliteitsnorm. Een samenwerking met jou betekent voor ons een langdurig en gelijkwaardig partnerschap dat bouwt op wederzijds vertrouwen en transparante communicatie. Dus: elektromonteur gezocht? Samen komen we tot duurzame inzetbaarheid van een passende kandidaat, een duurzame relatie en maken we duurzame afspraken. Neem gerust contact op voor meer informatie.

  Elektromonteur Gezocht vacature

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer