Ben je op zoek naar een DevOps engineer? Progress kan je daarbij helpen! Wij kennen de juiste DevOps engineer om jouw vacature te vervullen. Wij zetten net dat stapje extra en passen allesomvattende strategieën toe om jouw doelstellingen te behalen. Zo is jouw DevOps engineer vacature op korte termijn vervuld! Wil je weten hoe we dit doen? Vul het formulier in, dan neemt een van onze recruitment consultants zo snel mogelijk contact met je op.

Onze DevOps engineers

Bij Progress hebben we de juiste DevOps engineer in de database om jouw vacature te vervullen. Onze DevOps engineers focussen zich op het operationeel maken en testen van ontwikkelde software. Vanaf het begin zijn zij betrokken bij het ontwikkelproces.

Onze DevOps engineers beschikken over de juiste competenties die passen bij de vacature binnen jouw organisatie. Ze hebben ervaring opgedaan bij de meest uiteenlopende organisaties en kunnen goed in teamverband werken.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Wat doen wij om de DevOps engineer vacature te vervullen?

  • Wij maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en database van DevOps engineers;
  • Wij leveren relevante, gekwalificeerde IT-specialisten voor jouw DevOps engineer vacatures;
  • Wij werken snel en efficiënt. Onze partners staan vaak versteld van de snelheid waarmee wij werken;
  • Wij gaan het gesprek met je aan over de aanvraag, waardoor ook de vraag achter de vraag helder wordt.

  Waarom Progress?

  We werven het gehele jaar door DevOps engineers, ongeacht of er concrete vacatures zijn. Zo breiden we steeds proactief onze pool uit. Daarnaast beschikken we over een ruime online database met geschikte DevOps engineers die dagelijks worden bijgewerkt om de IT vacatures te vervullen.

  Samen met jou kijken we hoe we je vacature voor een DevOps engineer kunnen vervullen. Elke recruiter en accountmanager heeft zijn of haar eigen focus, waardoor we altijd kwaliteit kunnen leveren. Om de perfecte DevOps engineer te kunnen selecteren, gaan we graag het gesprek met je aan, zodat we kunnen kijken welke kandidaat het best binnen jouw organisatie past.

  Contact opnemen

  Tekorten in de IT

  De arbeidsmarkt is sterk veranderd in een korte tijd. Ondanks de coronacrisis is er een tekort in de IT. Grote bedrijven met meer dan 500 medewerkers krijgen op dit moment hun IT-vacatures niet vervuld. De meeste tekorten zitten op hbo-niveau. Software developers met een specialisatie zijn op dit moment erg gewild. Dat maakt de zoektocht naar een IT-specialist niet makkelijker.

  Er is in Nederland geen enkele andere beroepsgroep waar het tekort zo groot is. Maar wij hebben ze! Progress helpt bedrijven bij het invullen van deze vacatures, onder andere voor DevOps engineers, zodat de continuïteit van je business gewaarborgd blijft. Zo kunnen projecten doorgaan en kun je blijven innoveren. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

  DevOps engineer vacature gesprek

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer