C++ software engineer

Heb jij een openstaande vacature voor een C++ software engineer? Progress helpt je graag deze IT-vacature te vervullen! Daarbij zetten we net dat stapje extra en we hanteren allesomvattende strategieën om jouw doelstellingen te behalen, zodat jij je vacature voor een C++ software engineer vervult! Ben je benieuwd hoe we dit doen? Vul het formulier in. Een van onze recruitment consultants neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Tekorten aan C++ software engineers

Er is momenteel een groot tekort aan IT-specialisten. Er is in Nederland geen enkele andere beroepsgroep waar het tekort zo groot is. De gevolgen van deze tekorten worden inmiddels duidelijk zichtbaar op de markt, ook buiten de IT. Een C++ software engineer wordt zowel door grote als kleine bedrijven ingezet om programma’s zoals Java te ontwikkelen. De programmeertaal is de verbeterde versie van de programmeertaal C. Vaak worden C++ engineers ingezet om tot een oplossing te komen voor een IT-probleem.

Volg ons op social media

Meet the team

Neem contact op

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Wat doen wij om een C++ software engineer te vinden?

  • We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en database van C++ software engineers;
  • We leveren relevant en gekwalificeerd personeel voor jouw C++ software engineer vacatures;
  • We werken snel en efficiënt. Onze partners staan vaak versteld van de snelheid waarmee we werken;
  • We gaan het gesprek met je aan over je aanvraag. Zo kunnen we de vraag achter de vraag achterhalen.

  Ons doel is het vinden van de juiste match tussen de opdrachtgever en de engineer. Een belangrijke kracht is de focus die we daarbij hebben op de IT. De C++ software engineer vacatures vervullen wij door heel Nederland, zoals Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

  Onze recruiters en accountmanagers hebben elk hun eigen focus, waardoor we altijd kwaliteit kunnen leveren. Voor onze diensten werken we met diverse contractvormen:

  Op deze manier vinden we altijd de geschikte C++ software engineer voor jou!

  C++ software engineer aan het werk
  C++ software engineer

  Altijd maximaal

  Wij zijn volledig toegewijd aan onze kandidaten en onze partners en nemen daarbij de hoogste kwaliteitsstandaarden in acht. Onze corebusiness is om onze partners te helpen met flexibele personeelsoplossingen. We blijven innoveren en ons verdiepen in de uitdagingen en bedrijfsvoering van onze partners. In een dynamische en constant veranderende arbeidsmarkt, zijn wij dé partner voor bedrijven die zich eveneens blijven ontwikkelen. We laten ons niet afschrikken door grote getallen en bij het voorstellen van grote aantallen kandidaten, gaat dit niet ten koste van onze kwaliteitsnorm.

  Een samenwerking met jou betekent voor ons een langdurig en gelijkwaardig partnerschap dat bouwt op wederzijds vertrouwen en transparante communicatie. Samen komen we tot duurzame inzetbaarheid van kandidaten, een duurzame relatie en maken we duurzame afspraken. Wij vinden voor jou de geschikte C++ software engineer! Neem contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan.

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer