Werving & Selectie

Ben je op zoek naar vast personeel? Dan biedt onze werving en selectie dienst de uitkomst! Progress ontzorgt hierin volledig in het werving en selectie proces. De medewerkers komen bij jou in dienstverband. De voorwaarden met betrekking tot de secundaire arbeidsvoorwaarden, pensioen, vakantiegeld en salaris blijven hierdoor volkomen in eigen huis. Met onze werving en selectie zoeken we naar de juiste pro die jou helpt bij het behalen van jouw doelstellingen.

Upload je vacature!

Heb jij op dit moment veel vacatures openstaan of ben je op zoek naar personeel die jouw team in het bedrijf kan versterken? Upload eenvoudig hier je vacature. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste talent!

Upload hier je vacature
Werving en selectie personeel

Waar betaal je voor?

De kosten voor werving en selectie hangen af van de moeilijkheidsgraad van het profiel waar jij naar op zoek bent, en de regio waar je je in op zoek bent. Wij maken altijd een offerte op maat. Bij werving en selectie betaal je alleen voor het werving en selectieproces. Een van onze recruitment consultants gaat aan de slag met een gedetailleerd wervingsplan, hier verbinden wij een marketingbudget aan en activeren deze op basis van jouw behoeften. Wanneer je de kandidaat hebt uitgekozen die het beste bij jouw bedrijf en functie past, betaal je een vast bedrag, wat vooraf is afgesproken. Werving en selectie is in het algemeen goedkoper dan een uitzendkracht of detachering. Dat is omdat je zelf verantwoordelijk bent voor de administratie, salariëring en werkgeversrisico’s. De werknemer komt ook direct in dienst bij jouw bedrijf. Lees hier meer over de voordelen van een uitzendkracht.

Wat is het verschil?

Het verschil tussen uitzenden en werving en selectie, is dat wij bij werving en selectie de opdracht krijgen om op zoek te gaan naar een kandidaat die het beste past binnen jouw bedrijf en vacature. Jouw bedrijf is de wettelijke werkgever. Je bent zelf  verantwoordelijk voor de indiensttreding van de kandidaat, ook ben je bent verantwoordelijk voor het salaris. Ten slotte ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten die samenhangen met werkgeverslasten en werkgeversrisico’s, denk hierbij aan doorbetaling bij verzuim of ziekte. De periode van het werving en selectieproces is afhankelijk van een aantal factoren. Vraag voor meer informatie een offerte aan, of vul het ‘Bereken je tarief’ formulier in, een van onze Recruitment Consultants neemt dan binnen 24 uur contact met je op.

Detachering personeel

Waarom werving en selectie?

Het grote voordeel van werving en selectie via Progress, is dat wij gespecialiseerd zijn in het aantrekken van talent door gebruik te maken van de allernieuwste technologische ontwikkelingen. Zo brengen wij met aandacht de candidate journey in kaart, maken we een allesomvattend marketingsplan en zetten ons zo in om zo snel mogelijk de perfecte match te vinden. Met onze persoonlijke aandacht kijken we samen naar de beste match. Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, vraag dan een offerte aan! Progress zorgt voor:

 • Volledige ontzorging op werving en selectie;
 • Volledig flexibel;
 • Een allesomvattende online strategie;
 • Persoonlijke aandacht.

Ja, ik ben op zoek naar vast personeel!

  Contactvoorkeur

  Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Of gebruik onze chat voor directe communicatie

  Velden met een* zijn verplichte velden

  Neem contact met ons op

  Heb je vragen of ben je op zoek naar vast personeel die jouw team in het bedrijf kan versterken? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste talent. Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Meet the team

  Volg ons op social media

  Meet the team

  Alles wat
  Progress doet
  gaat ver

  Alles wat
  Progress doet
  is groots

  Alles wat
  Progress doet
  is maximaal

  Maak kennis met ons team

  Lotus

  Recruiter

  Lotus Schroevers

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de Techniek. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Profielfoto

  Recruitment consultant

  Aysim Türkmenilli

  Dilos Yolci

  Backoffice Manager

  Dilos Yolci

  Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

  Img 0959

  Recruiter

  Patricia Kazala

  Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

  Photo 2023 10 25 13 46 22

  Directeur

  Fatih Gunes

  Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer