Laat ons jou helpen in je zoektocht naar de volgende stap in je carrière! Progress is een uitzendbureau gevestigd in Wateringen, met een passie voor het samenbrengen van werkgever en werknemer. Onze ervaring en specialisatie binnen de IT, techniek, klantenservice, energie, finance, telecom of (semi-)overheidssectoren, verzekert jou van het vinden van een mooie, nieuwe uitdaging.

Als jij jouw dromen, wensen en passies met ons deelt, kunnen wij jou faciliteren in het vinden van jouw droombaan! Progress uitzendbureau Wateringen staat voor je klaar om je vervolgstappen te laten maken in je carrière. Bekijk direct de openstaande vacatures of schrijf je in om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures.

Uitzendbureau In Wateringen

Wie zijn wij?

Kort gezegd zijn wij een uitzendbureau in Wateringen met een specialisatie in de IT, techniek, klantenservice, energie, finance, telecom of (semi-)overheidssectoren. Maar die omschrijving doet ons eigenlijk tekort. Wij halen onze energie uit de succesverhalen die we hebben geboekt sinds ons begin in 2018. Ons doel is namelijk het vinden van de perfecte match tussen kandidaat en werkgever.

Wij zetten jou op de eerste plaats. Als je geïnteresseerd bent in een van onze vacatures, start het proces om te kijken hoe goed jouw wensen aansluiten bij de eisen van de opdrachtgever. Wij bieden diverse soorten contracten. Zo is het mogelijk om op uitzendbasis, detachering, deta-vast of op werving en selectie-basis in dienst te treden. Wil je meer weten wat Progress voor je kan beteken als uitzendbureau Wateringen? Neem dan gerust contact op!

Uitzendbureau Wateringen vacatures

Wij gaan verder dan alleen het matchen van kandidaten aan vacatures op basis van je CV. We kijken voornamelijk naar wie jij bent als persoon. Wat is jouw drijfveer, skillset en toekomstbeeld? Op basis van dit soort gesprekken kunnen we een vacature vinden die echt bij je past. Het is belangrijk dat jij je binnen de kortste keren thuis voelt in je nieuwe rol.

Bij ons uitzendbureau in Wateringen scheiden we de doelen van de recruitment consultants en accountmanagers. Zo houden ze beide de belangen in acht van de kandidaat, respectievelijk opdrachtgever. Hierdoor bieden we alleen maar vacatures van de hoogste kwaliteit.

Contact opnemen

Schrijf je vandaag in!

Interesse om aan de slag te gaan bij ons uitzendbureau in Wateringen? Of heb je een vraag over een specifieke vacature? Neem dan direct contact met ons op via het formulier of telefonisch door naar 085 064 0436 te bellen.

Staat er op dit moment geen vacature open voor een baan die jou volledig aanspreekt? Schrijf je dan bij ons in. Dan houden wij je op de hoogte van nieuwe vacatures!

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in!

    Contactvoorkeur

    Door hieronder op versturen te klikken, geef je toestemming aan Progress om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

    Of gebruik onze chat voor directe communicatie

    Velden met een* zijn verplichte velden

    © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer