Prijzen

Uitzendondernemer van het Jaar awards is een competitie die uitzendondernemingen uitnodigt om zorgvuldig na te denken over de ontwikkeling van de markt. De genomineerden werden door een vakjury beoordeeld op harde cijfers en de visie van de ondernemer. Hier gaat het om relatieve omzetgroei en de manier hoe het tot stand is gekomen. Na de voorronde, waar zo’n ruim 60 uitzendondernemers aan deelnamen, lukte het Progress om in de finale te komen en zijn we uiteindelijk gekozen tot ‘Uitzendondernemer van het Jaar 2018’! Dit geweldige succes hebben we te danken aan het vertrouwen van onze klanten en natuurlijk aan ons gemotiveerde personeel.

Progress is Uitzendondernemer van het Jaar 2018
Progress sponsort VELO voetbal

Progress sponsort VELO voetbal

We kunnen met trots vermelden dat wij sinds april 2020 sponsor zijn van VELO voetbal! ‘Verdedig en loop op,’ zoals zij zelf zeggen. De club bestaat bijna honderd jaar en bevindt zich, net als wij, in Wateringen.

Progress sponsort meisjesvoetbal team MO15-2!

Wij sponsoren het meisjesvoetbalteam MO15-2, van voetbalclub JSV in Nieuwegein! En daar zijn wij trots op! We vinden in beweging blijven namelijk belangrijk, en dat we dit op deze manier kunnen stimuleren, vinden we een mooie kans!

Progress sponsort voetbalclub JSV

Livestream met Eric Kuisch (auteur Paradijsvogels) en Vincent Everts (host)

Op 4 mei 2021 heeft Fatih een livestream opgenomen samen met auteur Eric Kuisch en host Vincent Everts. Tijdens de livestream hebben zij inhoudelijk over het boek ‘Paradijsvogels’ besproken. Ook vertellen zij over hun belangrijkste inzichten en ervaringen als het gaat om succesvol leidinggeven aan technische uitblinkers. Als founder en directeur van Progress wilde Fatih graag delen hoe hij het boek toepast in de praktijk.

Podcast Wemessage x Fatih Gunes

Eerder dit jaar heeft Fatih een podcast opgenomen met Serkan Gozmen en Murat Gumrukcuoglu van Wemessage. In de podcast vertelt Fatih onder andere hoe hij is begonnen als telecom monteur bij KPN. Ook worden de ups en downs van Fatihs carrière besproken en hoe hij de stap heeft gemaakt om zijn eigen uitzendonderneming te starten.

Meer weten over het verhaal van Fatih? In zijn podcast vertelt hij er alles over.

© 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer