Werk je in de finance en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil je werken voor toffe opdrachtgevers in jouw regio? Progress heeft uitdagende finance vacatures voor jou! Wij helpen je graag met het vinden van de baan die perfect aansluit op jouw wensen en ambitie. Kom via Progress werken in de finance! Bekijk al onze vacatures en schrijf je bij ons in om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste finance vacatures!

 

Onze finance vacatures

Wij hebben diverse finance vacatures door heel Nederland in diverse sectoren: van het bankwezen tot semi overheidsinstellingen. Daardoor heb je de mogelijkheid om verschillende kanten op te gaan. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen. De vacatures waarvoor wij vaak bemiddelen zijn:

 • Financial Accounting;
 • Financial Controller;
 • Business Controller;
 • CDD-, KYC-analist;
 • Administratief medewerker;
 • Klantenservice medewerker met WFT et cetera.

Volg ons op social media

Meet the team

Schrijf je in


  Wie zoeken wij?

  Voor de finance vacatures zijn onze opdrachtgevers op zoek naar finance professionals met een relevante afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van (bedrijfs)economie, finance of financieel management. Het is belangrijk dat je ook aantoonbare werkervaring hebt in de finance bijvoorbeeld door je stage of bijbaan. Daarnaast ben je cijfermatig sterk, werk je nauwkeurig en heb je ontzettend veel passie voor het vak!

  Schijf je bij ons in!

  Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste finance vacatures? Schrijf je bij ons in! Onze recruitment consultants helpen je bij het vinden van een nieuwe baan in de finance. We hebben ervaring in het vervullen van vacatures binnen de finance, waardoor we goed begrijpen waar jij naar op zoek bent, maar ook wat onze opdrachtgever zoekt.

  Contact opnemen

  Over Progress

  Progress is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in de finance. We beschikken over de gewenste vakinhoudelijke kennis, waardoor wij de finance vacatures goed kennen. Onze recruitment consultants denken graag met je mee om de juiste match te maken. Dit doen we door betrokken te zijn bij onze kandidaten en samen met jou te kijken wat jouw wensen en ambities zijn. We begeleiden je het gehele proces van A-Z, zodat jij altijd goed bent voorbereid tijdens je sollicitatie.

  Binnen Progress hebben onze recruitment consultants en accountmanagers elk hun eigen focus. Dit maakt dat we altijd kwaliteit kunnen leveren. Op deze manier vinden we finance vacatures die matchen met jouw ambitie! Voor onze diensten werken we met diverse contractvormen: uitzenden, detacheren, werving en selectie en deta-vast Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

  © 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer