EcoVadis beloont Progress met een medaille!

EcoVadis beloont Progress met een medaille!

Progress heeft de bronzen medaille van EcoVadis ontvangen en hier zijn wij ontzettend blij mee! Binnen de organisatie zijn wij ons bewust van duurzaamheid, milieu en sociale verantwoordelijkheid. Met de erkende EcoVadis-certificering wordt er aangetoond dat wij aan de eisen voldoen en rekening houden met mens en natuur.

EcoVadis: “Uw bedrijf heeft een mooie score behaald. Voor deze prestatie wordt een bronzen EcoVadis-medaille toegekend. Met dit resultaat behoort uw bedrijf tot de top 50% van alle bedrijven die door EcoVadis beoordeeld zijn. Gefeliciteerd!”

EcoVadis beloont Progress met een medaille!

Wat is EcoVadis?

EcoVadis is een internationaal bureau die sinds 2007 actief is. Sinds de oprichting zijn ze uitgegroeid tot ‘s werelds grootste en meest betrouwbare leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen voor bedrijven. Inmiddels maken meer dan 65.000 bedrijven gebruik van hun EcoVadis om risico’s te beperken, innovaties te stimuleren en transparantie en vertrouwen tussen handelspartners op te bouwen. EcoVadis beoordeelt bedrijven op het gebied van milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen. De methodiek is gebaseerd op internationale MVO-normen, zoals de Global Reporting Initiative, United Nations Global Compact en ISO 26000.

Hulp nodig? Chat met ons.