In deze tijd van een overspannen arbeidsmarkt moeten recruiters hun uiterste best doen om schaarse talenten te kunnen vinden. Het is een hoge noodzaak om nieuwere en onderscheidende technische tools in te zetten als hulpmiddel om ze te kunnen bereiken. De technologie verandert continu en er zijn ontzettend veel technologische trends en tools die invloed hebben op de recruitment. Maar welke trends zijn op dit moment de belangrijkste die invloed hebben binnen de recruitment? In deze blog vertellen wij jou graag over dit onderwerp die de recruitment zullen veranderen in de toekomst. Zo blijf je toch nog up-to-date!

Recruitment van nu draait niet meer om het vullen van de openstaande vacatures, maar op het onderhouden van relaties met de (potentiële) kandidaten. Een goede ervaring in de Candidate Journey is hier van belang. In deze overspannen arbeidsmarkt is het moeilijk om een droomkandidaat te vinden. Daarom moeten de kandidaten tijdens het proces een optimale ervaring beleven. Dit wordt ook wel de Candidate Experience genoemd waarbij de ervaring van de kandidaat voorop staat.

Digitalisering in de recruitmentmarkt

Door de digitalisering ontstaan er nieuwe mogelijke hulpmiddelen voor de recruitment wereld. Vooral Artificial Intelligence (AI) zal een grote impact hebben op de toekomst. Processen kunnen versneld worden waardoor er meer tijd bespaard zal worden. Ook zullen er allerlei data verzameld om te zorgen voor een fijne Candidate Journey. Denk hierbij aan het verzamelen van de juiste informatie over de doelgroep om te voorkomen dat er bijvoorbeeld geen mismatch zal zijn.

Een van de opvallendste en belangrijkste verandering in de recruitment wereld is dat er veel gebruik wordt gemaakt van mobiel. Recruiters maken bijvoorbeeld gebruik van mobile recruitment om sneller te communiceren met de kandidaten. Ook kunnen kandidaten via hun mobiel solliciteren met een video in plaatst van een motivatiebrief te sturen.Tech talent werven

Tech talent werven

Alles wat
Progress doet
gaat ver

Alles wat
Progress doet
is groots

Alles wat
Progress doet
is maximaal

Maak kennis met ons team

Recruiter

Alyssa Bhoendie

1648228550086

Recruiter

Lotus Schroevers

Angelique Sanchit

Commercieel Directeur

Angelique Sanchit

Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het gehele sales, recruitment en tenderproces, voor zowel (Europese) overheidsaanbestedingen als commerciële aanbestedingen. Door mijn ruime ervaring met aanbestedingen en business to business sales ben ik van toegevoegde waarde bij complexe salestrajecten en zorg ik voor het juiste aanbod van onze dienstverlening voor onze opdrachtgevers. Altijd maatwerk per opdrachtgever en always all-in voor de beste deal!

Myrna van den Berg

Recruitment Manager

Yorg Lelieveld

Bij Progress help ik kandidaten die op zoek zijn naar een uitdaging in de telecomsector. Dagelijks doe ik mijn best om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Ik vind het onwijs tof om als een spin in het web de juiste bemiddeling te maken. Het werk vind ik vooral interessant door de professionals. Zij zijn bevlogen en goed in hun vak, maar hebben vooral een sterke sociale inslag. Dat maakt hen fijne gesprekspartners.

Dylan Tilburg

Recruitment Consultant

Dylan Tilburg

Als Recruitment Consultant bij Progress is mijn taak het ontzorgen van personeelstekorten bij onze klanten. Dit doen wij op een ‘long term’ basis, waarbij service en kwaliteit centraal staan. Door mijn ervaring in de telecomsector ben ik een toegevoegde waarde in het vinden en creëren van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Kortom, ben je op zoek naar nieuw personeel of een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Inge Oortgiesen

Adviseur

Inge Oortgiesen

Bij Progress help ik onze klanten en onze kandidaten in de energiebranche. Het matchen van vraag en aanbod. De gehele energietransitie waar we met zijn allen voor staan doet de vraag naar kwalitatief hoogwaardig technisch personeel alleen maar toenemen. Graag ga ik met jou de uitdaging aan om een fantastische baan te vinden in deze ENERGIEke branche. Ben jij die projectleider, engineer (primair, secundair of lijn), monteur, O(IV’r) of lijnwerker? Neem dan gerust contact met mij op.

Dilos Yolci

Backoffice Manager

Dilos Yolci

Bij Progress ben ik verantwoordelijk voor het backoffice en de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR. Ik sta klaar voor juridische/CAO gerelateerde vragen. Voor een #maximale dienstverlening draag ik zorg over het behalen van de nodige certificeringen. Werken bij Progress is teamwork, klaar staan voor elkaar met een always all-in mentaliteit. En dit doen we elke dag met ambitie! #ALTIJDMAXIMAAL

Dogan Gunes

Backoffice medewerker

Dogan Gunes

Als Backoffice Medewerker bij Progress ben ik verantwoordelijk voor de administratie. Mijn doelstelling is om de gehele administratieve proces zo goed mogelijk te beheren. Dit doe ik samen met Dilos, onze Backoffice Manager. Ook boek ik de uren in, en loop ik de certificeringen van de medewerkers van Progress na. Tot slot zorg ik voor de juiste afhandeling van de declaraties en facturaties.

Fatih Gunes

Directeur

Fatih Gunes

Mijn naam is Fatih Gunes, ik ben de directeur en oprichter van Progress. Ik bepaal de strategieën, coördineer de werkzaamheden en hou toezicht op de organisatie. Elke dag zorg ik ervoor dat mijn PRO team het maximale uit hunzelf kunnen halen, en dat ze het onmogelijke mogelijk maken. Dit doe ik door hen te inspireren en te motiveren. “The most valuable skill of a team member is to get things done, because 99% = 0%”

© 2022 PROGRESS – Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Cookie policy | Disclaimer